iPhone 12: Η Samsung χλευάζει τον φορτιστή που λείπει και το 5G

0

Μετά τη Xiaomi
, ήρθε η ώρα τώρα και για τη Samsung. Ο κορεάτης ανταγωνιστής αποφάσισε να κοροϊδέψει τις επιλογές της Apple με το iPhone 12. Μια ανάρτηση στο Facebook χλευάζει τον φορτιστή που λείπει και ένα tweet το συνδέει με την υποστήριξη 5G.  

Αφαίρεση φορτιστή Samsung Mock iPhone 12

Στο Facebook, η Samsung δημοσίευσε μια εικόνα φορτιστή με την ένδειξη "Συμπεριλαμβάνεται στο Galaxy σας". Μια κατάσταση συνοδεύει την εικόνα: «Ο Γαλαξίας σου δίνει αυτό που ψάχνεις. Από τα πιο βασικά όπως ο φορτιστής, στην καλύτερη κάμερα, μπαταρία, απόδοση, μνήμη και ακόμη και οθόνη 120 Hz σε ένα smartphone » .

Η Apple ανακοίνωσε ότι το iPhone 12 πωλείται χωρίς φορτιστή ή ακουστικά όπως μάθαμε. Επισήμως, η Apple λέει ότι το κάνει για χάρη του περιβάλλοντος (αλλά όλοι γνωρίζουν πως το έκανε για την τσέπη της). Ο κατασκευαστής σημειώνει ότι πολλά άτομα έχουν ήδη αυτό το είδος αξεσουάρ στο σπίτι τους. Αλλά ανεπίσημα, φημολογείται ότι η απόσυρση είναι ένας τρόπος για την Apple να εξοικονομήσει χρήματα. Γιατί ? Επειδή η προσθήκη υποστήριξης 5G κοστίζει.

Όσον αφορά τη Samsung, μια φήμη από τον Ιούλιο ανακοίνωσε ότι η Samsung σκέφτεται σοβαρά να μην παρέχει πλέον φορτιστή στο κουτί ορισμένων smartphone. Θυμηθείτε όταν η Samsung διακωμωδεί να αφαιρεθεί το βύσμα jack από το iPhone, πριν το κάνει και αυτή στα δικά της smartphone, ξεκινώντας από το Galaxy A8s το 2018 .

Η Samsung χλευάζει επίσης την υποστήριξη 5G

Υπάρχει επίσης επίθεση  και για το 5G. Η Apple έχει υποστηρίξει αυτήν την υποστήριξη πολύ με το iPhone 12. Στο Twitter, η Samsung λέει: «Κάποιοι απλώς είπαν γεια στην ταχύτητα, όπου είμαστε φίλοι για αρκετό καιρό. Αποκτήστε τη συσκευή σας Galaxy 5G τώρα ». Μια φωτογραφία δείχνει το διαφορετικό Galaxy 5G .

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !