Η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση αναμένεται στο iPhone 12

Ένα Galaxy S10 +φορτίζει τα AirPods

Στο έγγραφό της προς την FCC, η Apple λέει ότι τα διάφορα iPhone 12s υποστηρίζουν μια δυνατότητα ασύρματης φόρτισης που προφανώς θα είναι ενεργοποιημένη για τουλάχιστον ένα μελλοντικό αξεσουάρ της Apple. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μια επόμενη ενημέρωση iOS θα ενεργοποιήσει την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση; Κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει, ααλλά θα πρέπει ακόμη να περιμένουμε επιβεβαίωση.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, ένα από τα αξεσουάρ θα μπορούσε να είναι ένα νέο ζευγάρι AirPods. Η θήκη φόρτισης θα μπορούσε να υποστηρίξει το MagSafe που υπάρχει ακριβώς στο iPhone 12. Ο χρήστης θα μπορούσε να έρθει και να βάλει τα AirPods στο πίσω μέρος του iPhone 12 του για να επαναφορτίσει τα ακουστικά.

Αυτή η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση έκανε πολλές συζητήσεις πέρυσι στα φορουμ. Οι φήμες ανακοίνωσαν τοτε τη λειτουργικότητα για το iPhone 11 . Αλλά η φήμη της τελευταίας στιγμής από τον Ming-Chi Kuo ανακοίνωσε ότι η Apple είχε εγκαταλείψει αυτό το έργο. Φαίνεται πως δεν ήταν στο επίπεδο των απαιτήσεων του κατασκευαστή. Το σύστημα MagSafe μπορεί να του ταιριάζει φέτος...