Τις τελευταίες εβδομάδες, οι φήμες, πολλές, τείνουν να αλληλοεπικαλύπτονται, κάτι που γενικά είναι ένα «καλό» σημάδι αξιοπιστίας. Η απόδειξη είναι με τη
διαρροή της ημέρας. Ένα κινέζικο leaker που ονομάζεται Kang ισχυρίζεται ότι το iPhone 12 Mini (5,4 ίντσες) και το iPhone 12 Pro Max (6,7 ίντσες) θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο , λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία των iPhone 12 και iPhone 12 Pro Οι ιστότοποι  του DigiTimes και Bloomberg, καθώς και ο διαρροή του John Prosser, είχαν παράσχει τις ίδιες πληροφορίες εδώ και πολύ καιρό.

Ο Kang φτάνει ακόμη και να καθορίσει τις ημερομηνίες προ-παραγγελίας και διαθεσιμότητας. Έτσι, το iPhone 12 Pro Max θα προσφερθεί για παραγγελίες στις 13 ή 14 Νοεμβρίου, μια εβδομάδα πριν από την τελική διάθεσή του (ορίστηκε για τις 20 ή τις 21 Νοεμβρίου). Το iPhone Mini θα ήταν «προπαραγγελία» στις 6 ή 7 Νοεμβρίου, και πάλι μια εβδομάδα πριν από τη διαθεσιμότητά του στα καταστήματα (13 ή 14 Νοεμβρίου). Οι τιμές ξεκινούν από 699 $ για το iPhone Mini (βασικό μοντέλο), 799 $ για το iPhone 12 και 999 $ για το iPhone 12 Pro.