Πως να αλλάξετε τα εικονίδια των εφαρμογών σας χωρίς jailbreak

0


Σας αρέσουν τα διαφορα θεατά που βλέπετε στο διαδίκτυο που αλλάζουν την εμφάνιση του iphone με ένα θέμα αλλά δεν γνωρίζετε πως να το κάνετε?
Πολλοί μου γράφετε πως θα αλλάξετε τα εικονίδια σας αφού δεν έχετε jailbreak και η απάντηση είναι πολύ εύκολα όπου και θα το συζητήσουμε παρακάτω. Φυσικά με το jailbreak όλα γίνονται πολύ εύκολα και το μονό που χρειάζεται είναι να ενεργοποιήσετε απλά ένα θέμα που σας αρέσει από τα εκατοντάδες που υπάρχουν αλλά και χωρίς jailbreak μπορείτε εύκολα να το κάνετε με λίγα βήματα παραπάνω και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει...

1) Πρώτα από όλα θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα φάκελο στην βιβλιοθήκη του iphone σας όπου εκεί μέσα θα αποθηκεύσετε τις εικόνες που θα χρησιμοποιήσετε για τα εικονίδια σας.Εικόνες θα βρείτε απλά με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο όπως για παράδειγμα "Phone icon" για το εικονίδιο του τηλεφώνου η  "settings" για τις ρυθμίσεις και πάει λέγοντας.

 2)Τώρα που έχουμε κατεβάσει τις εικόνες που θα χρησιμοποιήσουμε στη συσκευή μας ανοίγουμε την εφαρμογή συντομεύσεις για να δημιουργήσουμε εικονίδια προσαρμοσμένα.

3)Ανοίξτε την εφαρμογή συντομεύσεις και πατήστε το σταυρό επάνω δεξιά

4)στην επόμενη οθόνη πατήστε τη επιλογή "Προσθήκη ενέργειας"


5)Τώρα θα εμφανιστεί το εικονίδιο "δημιουργία σκριπτ" όπου και το επιλέγετε

6)Στην επόμενη οθόνη κατεβείτε προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή "Άνοιγμα εφαρμογής"

7)Στο επόμενο βήμα πατήστε τη λέξη "Επιλογή" και διαλέξτε την εφαρμογή που θέλετε

8)Αφού την επιλέξετε και επιστρέψετε πίσω πατήστε τώρα τις 3 τέλειες επάνω δεξιά στην οθόνη σας και στις επιλογές πατήστε την λέξη "Προσθήκη σε οθόνη αφετηρίας"

9)Τώρα εκεί που σας δείχνει ένα εικονίδιο και γράφει νέα συντόμευση διαγράψτε το και γράψτε εσείς ότι κείμενο θέλετε και πατήστε και επάνω στο εικονίδιο για να προσθέσετε την εικόνα σας.
10)Αφού κάνατε τις αλλαγές πατήστε επάνω δεξιά την επιλογή "Προσθήκη" και έχετε δημιουργήσει ένα νέο εικονίδιο με τη δίκια σας εικόνα από την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει.

 
Με αυτό το τρόπο μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση οποιοδήποτε εικονιδίου και μη σας φαίνεται δύσκολο από τον οδηγό που τα γράφω με λεπτομέρειες αφού στο δεύτερο κι όλας εικονίδιο θα κάνετε τα βήματα παιχνίδι.

Τέλος όταν δημιουργήσετε τα δικά σας εικονίδια δημιουργήσετε και ένα φάκελο στο iphone σας όπου θα κρύψετε όλα τα παλιά εικονίδια που φυσικά δεν θέλετε να φαίνονται αλλά και δεν μπορείτε να τα διαγράψετε.

 Για καλύτερο αποτέλεσμα αναζητήστε και προσαρμόστε μια ταπετσαρία που να κάνει αντίθεση με το χρώμα από τα νέα σας εικονίδια ...




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !