Το iPhone 12 Pro είναι 20-25% πιο γρήγορο από το iPhone 11 Pro

0


 Έφτασαν τα πρώτα σημεία αναφοράς για τα iPhone 12 Pro και 12 Pro Max . Υπάρχουν μερικά μοντέλα στο Geekbench, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Apple παρείχε σαν δοκιμαστικά αντίγραφα σε ορισμένα μέσα.  

Η βαθμολογία που λαμβάνεται είναι 1.600 κατά μέσο όρο στη δοκιμή με τον πυρήνα του επεξεργαστή. Είναι περίπου 4000 για τη δοκιμή με όλους τους πυρήνες (υπάρχουν έξι συνολικά). Αυτό σημαίνει ότι το iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max αποδίδουν περίπου 20-25% καλύτερα από τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Οι βαθμολογίες είναι σε κάθε περίπτωση αρκετά συγκρίσιμες  με αυτές του iPad Air 4 . Αυτό είναι φυσιολογικό αφού το tablet διαθέτει το τσιπ A14, όπως και τα τηλέφωνα.

Ορισμένα σημεία αναφοράς ομως δείχνουν και «κακές» βαθμολογίες δοκιμών με όλους τους πυρήνες. Ο John Poole, ιδρυτής του Geekbench, λέει στους MacRumors ότι αυτό μπορεί να εξηγηθεί μέσα από τη διαμόρφωση των iPhone. Όταν τα smartphone είναι ρυθμισμένα, πολλές εργασίες γίνονται στο παρασκήνιο για διάφορες εργασίες. Θα μπορούσε να είναι η λήψη εφαρμογών, φωτογραφιών, μεταφορά δεδομένων ή κάτι άλλο. Και όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στην απόδοση.

Η Apple δήλωσε κατά τη διάρκεια της κεντρικής της σημείωσης ότι το A14 είναι το πιο ισχυρό τσιπ για κινητά στην αγορά. Έχει μια διαδικασία κατασκευής 5nm. Είναι το πρώτο με αυτα τα νούμερα, τα άλλα είναι κατασκευασμένα  σε 7 nm. Το A13 του iPhone 11, για παράδειγμα, είναι χαραγμένο στα 7 nm.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !