Εκτός από την παρουσίαση, ο Becky Worley μπόρεσε να μιλήσει με την Kaiann Drance, αντιπρόεδρο της Apple που είναι υπεύθυνη για το iPhone marketing Είναι αυτή που παρουσίασε τα iPhone 12 και iPhone 12 mini την Τρίτη κατά τη διάρκεια της ομιλίας ρεπόρτερ της ρώτησε γιατί τα νέα iPhone δεν έχουν φορτιστές ή ακουστικά στο κουτί.

«Υπάρχουν τόσα πολλά μέσα στο τηλέφωνο», λέει ο Kaiann Drance. Σύμφωνα με αυτήν, η τιμή του smartphone είναι δικαιολογημένη. Στη συνέχεια αναφέρει την αφαίρεση των δύο αξεσουάρ. «Συχνά οι άνθρωποι τα έχουν ήδη όλα στα σπίτια τους. Μπορεί να έχουν μάλιστα πολλά περισσοτερα. Άρα ήταν σωστό να το κάνουμε όσον αφορά τους ευρύτερους περιβαλλοντικούς στόχους », προσθέτει το στέλεχος της Apple.

Στη Γαλλία αλλα και στη Ελβετία, τα νέα iPhone παραδίδονται με ακουστικά επειδή ο νόμος υποχρεώνει οποιονδήποτε κατασκευαστή να προσφέρει υποχρεωτικά κιτ hands-free. Από την άλλη πλευρά, ο φορτιστής απουσιάζει πραγματικά από το κουτί, όπως συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο.

 Στην Ελλάδα ακόμη δεν διαφημίζεται στην επίσημη σελίδα της Apple και άρα δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα περιλαμβάνουν μέσα στη συσκευασία ακουστικά...