Υπάρχουν διάφοροι τρόποι σύνδεσης στο Cydia.
Ένας λογαριασμός μπορεί να είναι χρήσιμος για άτομα που αγοράζουν τα tweak, προκειμένου να τα βρουν αργότερα καποια στιγμή, αν είναι απαραίτητο. Ωστόσο, οι χρήστες δεν μπορούσαν να συνδεθούν με το Facebook από τον Ιούνιο του 2019. Αυτό είναι πλέον ένα θετικό νέο. Ο Σαουρίκ, ο οποίος διαχειρίζεται το Cydia,
ανακοίνωσε  ότι η σύνδεση μέσω Facebook επέστρεψε.  

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2019, όταν το Facebook ανέστειλε την πρόσβασή του στο Cydia. Όλοι οι άνθρωποι που χρησιμοποίησαν το κοινωνικό δίκτυο για την σύνδεση τους ήταν πολύ ενοχλημένοι, καθώς δεν μπορούσαν πλέον να συνδεθούν. Επομένως, δεν είχαν πλέον πρόσβαση στα αγορασμένα tweaks τους. Ως εκ τούτου, ο Saurik μίλησε με το Facebook για να βρει μια λύση. Ήταν λίγο μεγάλος ο χρονος, είναι αλήθεια, αλλά είναι και πάλι λειτουργικό.

Εάν είστε οπαδός του jailbreak και έχετε το Cydia στο iPhone σας, μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή και να συνδεθείτε με το Facebook. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει αυτόν τον λογαριασμό για να αγοράσετε τροποποιήσεις στο παρελθόν, θα μπορείτε να τις βρείτε και να τις εγκαταστήσετε νόμιμα.

Το τελευταίο jailbreak για το iPhone είναι το Checkra1n. Η υποστήριξη για το iOS 14 προσφέρεται εδώ και μερικές εβδομάδες . Η υποστήριξη δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για όλες τις συσκευές και συγκεκριμένα για τις νεότερες.