Η εφαρμογη του TikTok κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για το iOS.
Το κοινωνικό δίκτυο υποστηρίζει πλήρως το iOS 14 με υποστήριξη για widget στην αρχική οθόνη και διατίθενται τρεις μορφές.  
Υπάρχει η τετράγωνη μορφή, η επιμήκης μορφή και η μεγάλη μορφή. Κάθε widget επισημαίνει βίντεο, hashtag ή ήχους. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από τις επιλογές για να ξεκινήσετε το περιεχόμενο στο TikTok.

Το γραφικό τετράγωνο σχήμα δείχνει την τρέχουσα τάση με μια εικόνα. Πατώντας το ανοίγει η εν λόγω τάση. Με το widget εκτεταμένης μορφής, βρίσκουμε την τάση και τέσσερις εικόνες. Κάθε μια από αυτές συνδέεται με ένα βίντεο. Όσο για το widget μεγάλης μορφής, είναι παρόμοιο με το εκτεταμένο. Κατά ειρωνικό τρόπο, είναι μεγαλύτερο, αλλά δείχνει ένα πλαίσιο μικρότερο. Από την άλλη πλευρά, οι εικόνες που υπάρχουν είναι μεγαλύτερες.

Προς το παρόν, η τάση που επισημαίνεται είναι το hashtag #cuisinedesaison. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι το εμφανιζόμενο περιεχόμενο είναι τοπικό. Εάν είστε στην Ελλάδα, θα έχετε μια Ελληνική τάση.

Το TikTok είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη από το App Store για iPhone. Υπάρχει επίσης μια έκδοση για το iPad. Το κοινωνικό δίκτυο σκέφτεται το tablet Apple, κάτι που δεν συμβαίνει με το Instagram.