Οι φήμες που κυκλοφορούν λένε ότι τα AirPods 3 θα μοιάζουν με AirPods Pro γενικά.
Και αν πιστέψουμε την
εικόνα  παρακάτω που κοινοποιήθηκε από το 52audio , θα είναι αλήθεια. Πιστεύεται ότι η φωτογραφία δείχνει μερικά από τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple. 

Εδώ θα βρούμε ένα πιο κωνικό σχήμα από τα τρέχοντα AirPods. Το πάνω μέρος της θήκης φόρτισης είναι επίσης διαφορετικό. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμα εικόνες των AirPods 3 για να μιλήσουν. Υπάρχει μόνο αυτή η φωτογραφία με μέρη των ακουστικών.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η εικόνα - εάν είναι αληθινή - επιβεβαιώνει τι λένε στο Bloomberg και το Ming-Chi Kuo εδώ και αρκετό καιρό. Λένε ότι τα AirPods 3 πρόκειται να αντλήσουν το σχεδιασμό τους σε μεγάλο βαθμό από το AirPods Pro. Προφανώς, δεν θα έχουν όλες τις δυνατότητες του ήχου των μοντέλων Pro. Η Apple πρέπει να προσφέρει προστιθέμενη αξία με τα μοντέλα Pro που κοστίζουν περισσότερο.

Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας αυτών των AirPods 3 είναι προς το παρόν ένα μυστήριο. Αλλά αν πιστέψουμε τις πρόσφατες πληροφορίες, τα νέα ακουστικά θα φτάσουν στο πρώτο εξάμηνο του 2021 . Επομένως, δεν πρέπει να τα περιμένουμε να τα ανακαλύψουμε στις 10 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της ομιλίας . Αυτή θα επικεντρωθεί στους Mac με τους επεξεργαστές Apple Silicon.