Το WhatsApp προσφέρει τώρα την αποστολή εφήμερων μηνυμάτων

0


 Το WhatsApp ανακοίνωσε σήμερα ότι οι χρήστες του μπορούν να στείλουν εφήμερα μηνύματα. Αυτά θα εξαφανιστούν από το νήμα της συνομιλίας μετά από επτά ημέρες, ανέφερε η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων.  

Τα εφήμερα μηνύματα, σύμφωνα με το WhatsApp, διατηρούν τη συνομιλία πιο ελαφριά και πιο ιδιωτική. Σε μεμονωμένες συνομιλίες, καθένα από τα δύο άτομα που συμμετέχουν μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν τα προσωρινά μηνύματα. Σε ομάδες, οι διαχειριστές έχουν τον έλεγχο.

Το WhatsApp λέει ότι θέτει προθεσμία επτά ημερών για τα εφήμερα μηνύματα "επειδή πιστεύουμε ότι προσφέρει ηρεμία" . Το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων παραθέτει το παράδειγμα μιας λίστας αγορών ή τη διεύθυνση ενός καταστήματος. Θα είναι "εκεί όσο το χρειάζεστε και, στη συνέχεια, θα φύγουν όταν δεν χρειάζονται . "

Η προθεσμία των επτά ημερών μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, προειδοποιεί το WhatsApp. Όλα θα εξαρτηθούν από τα σχόλια των χρηστών σχετικά με το θέμα. Επίσης, το WhatsApp ξεκίνησε τα προσωρινά μηνύματα αργότερα από το αναμενόμενο λόγω ασφάλειας. Τα μηνύματα  θα συνεχίσουν να προσφέρουν κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, όπως και με τις «κανονικές» συνομιλίες.

Τα εφήμερα μηνύματα είναι πλέον διαθέσιμα στο WhatsApp. Όπως πάντα, αυτή είναι μια σταδιακή ανάπτυξη. Ορισμένοι χρήστες έχουν τη δυνατότητα από σήμερα. Οι άλλοι θα πρέπει να περιμένουν τις επόμενες μέρες.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !