Το iPhone 12 Pro
είναι όπως ξέρουμε γρήγορο , αλλά είναι το πιο γρήγορο smartphone; Η απάντηση είναι ναι. Το Galaxy Note 20 Ultra της Samsung ήταν στην πρώτη θέση μέχρι χθες και το νέο τηλέφωνο της Apple τώρα το κέρδισε. 

Το PhoneBuff πραγματοποίησε τη δοκιμή δύο φάσεων. Στην πρώτη φάση, ανοίγονται οι ίδιες εφαρμογές και στα δύο τηλέφωνα. Πηγαίνουμε στην επόμενη εφαρμογή μόλις αυτή που εμφανίζεται στην οθόνη φορτωθεί πλήρως και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί.  

Η δεύτερη φάση είναι να ανοίξετε τις ίδιες εφαρμογές για να δείτε εάν εξακολουθούν να είναι ενεργές στη μνήμη RAM ή εάν πρέπει να γίνει επανεκκίνηση από την αρχή.

Το iPhone 12 Pro χρειάστηκε 1 λεπτό και 41 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει την πρώτη δοκιμή. Στη Samsung, χρειάστηκε 1 λεπτό και 55 δευτερόλεπτα. Για τη δεύτερη δοκιμή, το iPhone 12 Pro χρειάστηκε 42 δευτερόλεπτα, σε σύγκριση με 46 δευτερόλεπτα για το Galaxy Note 20 Ultra. Κατά την ολοκλήρωση, είναι 2 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα για το iPhone και 2 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα για το Galaxy.

Ένα θετικό σημείο για το iPhone 12 Pro είναι ότι η μνήμη RAM των 6 GB βοήθησε πολύ στη δεύτερη δοκιμή. Όλες οι εφαρμογές ήταν ακόμα ενεργές. Απέναντι, το Galaxy Note 20 Ultra κράτησε επίσης τις εφαρμογές στη μνήμη. Πρέπει να ειπωθεί ότι το τηλέφωνο διαθέτει 12 GB μνήμης RAM.