Η κυκλοφορία του Apple Fitness + έρχεται σύντομα

0

Το Apple Fitness + θα είναι διαθέσιμο σύντομα. Η Apple έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η υπηρεσία της με εκπαιδευτικά βίντεο από αθλητικούς προπονητές θα έχει τεθεί σε λειτουργία μέχρι το τέλος του 2020. 

Οι διάφοροι αθλητικοί προπονητές που συμμετέχουν στο Apple Fitness + έχουν δημοσιεύσει μηνύματα στο Instagram για να προετοιμάσουν το έδαφος. Υποψιαζόμαστε ότι η Apple τους ζήτησε να δημοσιεύσουν από ένα μήνυμα. Στην πραγματικότητα, όλες οι δημοσιεύσεις έχουν το hashtag #CloseYourRings και αναφέρονται στον λογαριασμό @AppleFitnessPlus .

Οι προπονητές που δημοσίευσαν ένα μήνυμα είναι:

Ως υπενθύμιση, το Apple Fitness + θα έχει τη μορφή βίντεο για όλους (ανεξάρτητα από την ηλικία, την εμπειρία κ.λπ.). Υπάρχει ένα ολόκληρο οικοσύστημα χάρη στο συγχρονισμό με τα διάφορα προϊόντα της Apple.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε Αυστραλία, Καναδά, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία για τάλλες χώρες. Η τιμή θα είναι 9,99 $ / μήνα. Περιλαμβάνεται επίσης στην προσφορά Apple One Premier με 29,95 $ / μήνα. 


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !