Η κυκλοφορία του Apple Fitness + έρχεται σύντομα

0

Το Apple Fitness + θα είναι διαθέσιμο σύντομα. Η Apple έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η υπηρεσία της με εκπαιδευτικά βίντεο από αθλητικούς προπονητές θα έχει τεθεί σε λειτουργία μέχρι το τέλος του 2020. 

Οι διάφοροι αθλητικοί προπονητές που συμμετέχουν στο Apple Fitness + έχουν δημοσιεύσει μηνύματα στο Instagram για να προετοιμάσουν το έδαφος. Υποψιαζόμαστε ότι η Apple τους ζήτησε να δημοσιεύσουν από ένα μήνυμα. Στην πραγματικότητα, όλες οι δημοσιεύσεις έχουν το hashtag #CloseYourRings και αναφέρονται στον λογαριασμό @AppleFitnessPlus .

Οι προπονητές που δημοσίευσαν ένα μήνυμα είναι:

Ως υπενθύμιση, το Apple Fitness + θα έχει τη μορφή βίντεο για όλους (ανεξάρτητα από την ηλικία, την εμπειρία κ.λπ.). Υπάρχει ένα ολόκληρο οικοσύστημα χάρη στο συγχρονισμό με τα διάφορα προϊόντα της Apple.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε Αυστραλία, Καναδά, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία για τάλλες χώρες. Η τιμή θα είναι 9,99 $ / μήνα. Περιλαμβάνεται επίσης στην προσφορά Apple One Premier με 29,95 $ / μήνα. 


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !