Το Ekip Tweak σάς επιτρέπει να ελέγχετε το iPhone σας από το Mac

0


Το νέο Ekip tweak για jailbroken iPhone επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εύκολα διάφορες λειτουργίες του iPhone τους απευθείας από το Mac τους. 

Η Apple προσφέρει τεράστια ενσωμάτωση μεταξύ iPhone και Mac. Σήμερα οι χρήστες απολαμβάνουν πολλές δυνατότητες συνέχειας που τους επιτρέπουν να μοιράζονται το πρόχειρο, τις ιστοσελίδες, τις φωτογραφίες, την μουσική και άλλες υπηρεσίες μεταξύ της συσκευής iOS και του Mac.

Εάν είστε χρήστες υπολογιστών με Windows, τότε ίσως θελήσετε να ελέγξετε το Boardy tweak, το οποίο φέρνει συγχρονισμό πρόχειρου μεταξύ iPhone και Windows PC .

Ενώ η ενσωμάτωση iOS σε Mac είναι τέλεια ως έχει, υπάρχει ακόμη κάποιο σημαντικό περιθώριο βελτίωσης. Εκεί μπαίνει το Ekip tweak για jailbroken συσκευές. Προσφέρει μερικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν περαιτέρω την ενσωμάτωση μεταξύ iPhone και Mac.

Το Ekip tweak είναι σε θέση να μεταφέρει τις ειδοποιήσεις iPhone του χρήστη στο Mac, οπότε μπορεί να παρακολουθεί τι συμβαίνει στη συσκευή τους χωρίς να χρειάζεται να την ελέγχει ξανά και ξανά. Οι χρήστες έχουν επίσης την επιλογή να απενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις από συγκεκριμένες εφαρμογές, ώστε να μην μπορούν να εμφανιστούν στο Mac και να προκαλέσουν απόσπαση της προσοχής.

Ενώ η προώθηση των ειδοποιήσεων θα ήταν αρκετή για να κάνει το Ekip tweak απαραίτητο για τους χρήστες Mac, δεν σταματά εκεί.

Το Ekip επιτρέπει επίσης στους χρήστες να έχουν πρόσβαση και να ρυθμίζουν τις ρυθμίσεις του Κέντρου Ελέγχου στο iPhone τους. Οι περισσότερες ρυθμίσεις και εναλλαγές που είναι διαθέσιμες στο Κέντρο ελέγχου του iPhone μπορούν να ελεγχθούν χρησιμοποιώντας το Ekip.

Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης της λειτουργίας αεροπλάνου του iPhone, Wi-Fi, Bluetooth, λειτουργίας Μην ενοχλείτε, Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, Λειτουργία χαμηλής ισχύος, Κλείδωμα περιστροφής, Υπηρεσίες τοποθεσίας και Σκοτεινή λειτουργία. 


Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Ekip στο Mac για να πραγματοποιήσουν μια γρήγορη απάντηση στο iPhone και να αλλάξουν τον ήχο.

Το Ekip tweak επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ελέγχουν το media player στο iPhone τους. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Mac μπορείτε να αναπαράγετε ή να διακόπτετε μουσική στο iPhone τους, να αλλάζετε την ένταση καθώς και τα επίπεδα φωτεινότητας.

Το Ekip έχει πελάτη Mac

Για να χρησιμοποιήσετε το Ekip με το Mac σας θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Ekip στο Mac. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Ekip -> Λήψη εφαρμογής Mac στο iPhone σας. Το Ekip θα στείλει με AirDrop την εφαρμογή Mac στον υπολογιστή σας.

Το Ekip tweak για jailbroken iPhone είναι διαθέσιμο στο repix Packix για 1,49 $. Λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις iOS από iOS 10 έως το πιο πρόσφατο iOS 14. Απαιτείται MacOS 10.15 ή μεταγενέστερη έκδοση.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !