Η Apple επισημαίνει τα προϊόντα RED για την Ημέρα του AIDS

0


Όπως κάθε χρόνο
έτσι και φέτος η Apple συμμετέχει στην παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS. Ο κατασκευαστής των iphone επισημαίνει τα προϊόντα RED στο ηλεκτρονικό του κατάστημα . Μέρος του ποσού βοηθά στην καταπολέμηση του AIDS. 

Για την Παγκόσμια Ημέρα του AIDS, η Apple λέει :

Κατά τα τελευταία 14 χρόνια, η συνεργασία μας με το (RED) έχει συγκεντρώσει περίπου 250 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων θεραπείας HIV / AIDS. Σήμερα, η Apple εργάζεται παράλληλα με το (RED) ενάντια στο COVID-19 και έως τις 30 Ιουνίου, το 100% των επιλέξιμων κερδών από την πώληση προϊόντων (PRODUCT) RED θα δωρηθούν στη καταπολέμηση του COVID ‑19 από το Παγκόσμιο Ταμείο. Ο στόχος ειναι η παροχή ζωτικής υποστήριξης στα συστήματα υγείας που απειλούνται περισσότερο από την πανδημία προκειμένου να διατηρηθούν τα προγράμματα HIV / AIDS που σώζουν ζωές στην υποσαχάρια Αφρική.

Τα πρώτα προϊόντα είναι τα iPhone 12 και iPhone 12 mini RED. Συνοδεύονται από τα iPhone 11, iPhone XR και iPhone SE RED. Στη συνέχεια, η Apple παρουσίασε δερμάτινες θήκες και σιλικόνης για την προστασία των τηλεφώνων της. Στη συνέχεια, η σελίδα εμφανίζει τα προϊόντα Apple Watch, iPod touch και Beats, και πάλι σε κόκκινο.

Επιπλέον, η Apple Pay συμμετέχει με τον δικό της τρόπο στην Παγκόσμια Ημέρα του AIDS. Μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, όλες οι αγορές που πραγματοποιούνται με την Apple Pay θα βοηθήσουν  με το (RED) να χρηματοδοτήσει την καταπολέμηση του AIDS και του Covid-19. Η Apple ορίζει ότι θα δωρίσει $ 1 για κάθε αγορά που πραγματοποιείται με το Apple Pay στο apple.com, μέσω της εφαρμογής Apple Store ή σε Apple Store. Μπορείτε επίσης να κάνετε δωρεές απευθείας χρησιμοποιώντας το Apple Pay στο red.org .

Το App Store συμμετέχει επίσης στην ημέρα κατά του AIDS

Εκτός από τον ιστότοπό της, η Apple εμφανίζει τη συμμετοχή της στην παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS και στο App Store. Τα ειδικά φύλλα ενημερώνουν τους χρήστες σχετικά με το RED και βρίσκονται στη σελίδα "Σήμερα".


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !