Οι χρήστες που έχουν ένα από τα iPhone 12  αναφέρουν ότι έχουν προβλήματα δικτύου, είτε πρόκειται για 4G είτε για 5G.
Αυτή η κατάσταση φαίνεται να εμφανίζεται ιδιαίτερα όταν οδηγείτε ή ταξιδεύετε σε άλλη χώρα. 

Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες στα φόρουμ της Apple και του Reddit . Ξεκίνησε στα τέλη Οκτωβρίου και εξακολουθεί να σχετίζεται με νέες δημοσιεύσεις. Ακολουθούν μερικές μαρτυρίες σχετικά με τις ανησυχίες του δικτύου 4G και 5G με το iPhone 12:

- "Έλαβα το iPhone 12 Pro την Παρασκευή. Το ενεργοποίησα το Σάββατο. Κυριακή οδήγησα για 10 λεπτά και όταν έφτασα στον προορισμό μου δεν είδα τις μπάρες του σήματος και καμία εξυπηρέτηση. Και στη μέση της οθόνης, ένα μήνυμα: το iPhone σας δεν είναι ενεργοποιημένο ».

- "Ο μόνος τρόπος για να αποκαταστήσετε τη σύνδεση είναι να αλλάξετε τη λειτουργία αεροπλάνου σε ΟΝ και μετά να την απενεργοποιήσετε".

- "Έχω επαναφέρει τις ρυθμίσεις δικτύου. Το ιδιο ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Έχω επαναφέρει το iPhone ως νέο iPhone. Επανεγκατέστησα τα πάντα από το μηδέν (όχι από αντίγραφο ασφαλείας). Το πρόβλημα παραμένει ".

- "Κάλεσα τον χειριστή μου και μου είπαν ότι όλα ήταν καλά απο αυτούς και ότι είχα τη σωστή κάρτα SIM για μια συσκευή 5G".

Είναι πιθανό ότι οι ανησυχίες δικτύου 4G και 5G με το iPhone 12 αφορούν συγκεκριμένα ορισμένους χειριστές. Πρέπει τώρα να ελπίζουμε ότι μια ενημέρωση λογισμικού μπορεί να διορθώσει την κατάσταση.