Το iPhone 8 έως το iPhone 11 έχει πλέον κλήση FaceTime HD (1080p) χάρη στο iOS 14.2. Η Apple το επισημαίνει στον ιστότοπό της όταν συγκρίνει πολλά iPhone μεταξύ τους. Μόνο η αγγλική σελίδα εμφανίζει τις νέες πληροφορίες προς το παρόν. Όπως σημείωσε το MacMagazine , αυτή η αλλαγή είναι πρόσφατη και εντελώς κρυφή. Μπορούμε επίσης να εκπλαγούμε που βλέπουμε ότι η Apple δεν το πρότεινε όταν κυκλοφόρησε το iOS 14.2. Είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτη βελτίωση που αφορά πολλούς ανθρώπους.

Οι κλήσεις FaceTime HD (1080p) με iOS 14.2 στο iPhone είναι διαθέσιμες μόνο μέσω Wi-Fi. Τα iPhone 12s μπορούν επίσης να τα έχουν εάν ο χρήστης είναι σε δίκτυο 5G. Αν όμως δεν συμβαίνει αυτό, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Wi-Fi.

Σύμφωνα με το MacMagazine, η νέα ποιότητα βίντεο είναι πραγματικά αισθητή. Αυτό είναι αξιοσημείωτο σε αυτήν την περίοδο όταν οι βιντεοκλήσεις είναι πολλές αφού είμαστε όλοι σε πλήρη εγκλεισμό. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμα FaceTime HD από ένα iPad. Αλλά ποιος ξέρει, ίσως η Apple θα ενεργοποιήσει αυτήν την υποστήριξη με μια ενημέρωση στο iOS 14.