Το iOS 14.1 κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου στην τελική έκδοση . Η ενημέρωση επιδιόρθωνε περίπου δέκα σφάλματα που αντιμετώπισαν οι πρώτες εκδόσεις του iOS 14. Η Apple έκτοτε κυκλοφόρησε το iOS 14.2 ως τελική έκδοση. Αυτή η έκδοση είναι διαθέσιμη από τις 5 Νοεμβρίου . Πρόσθεσε μερικά νέα πράγματα, όπως τα νέα Emoji και διόρθωσε επίσης δώδεκα σφάλματα.

Το iOS 14.2 είναι η μόνη έκδοση που μπορεί να εγκατασταθεί, τώρα που η Apple δεν υπογράφει πλέον το iOS 14.1. Αυτό από μόνο του δεν είναι πραγματικά πρόβλημα για το ευρύ κοινό αλλά μπορεί να είναι για τους λάτρεις του jailbreak.

Όπως αποδεικνύεται, το εργαλείο jailbreak Checkra1n έλαβε μια ενημέρωση πρόσφατα . Υποστηρίζει το iPhone 7 και εν μέρει το iPhone 8 και το iPhone X. Η νέα έκδοση είναι επίσης μια ευκαιρία για επίσημη υποστήριξη για το iOS 14.2. Αλλά για άτομα με iPhone XS / XR ή νεότερο, δεν υπάρχει jailbreak. Επομένως, δεν συνιστάται η εγκατάσταση του iOS 14.2 εάν περιμένετε για jailbreak. Ο στόχος σας είναι να είστε στη χαμηλότερη δυνατή έκδοση του iOS.