Η Apple ενδιαφέρεται για το 6G  και τις νέες τεχνολογίες
συμμετέχοντας στο Next G Alliance. Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε τον περασμένο μήνα από την ATIS (Alliance for Telecommunications Industry Solutions). Αυτή είναι η επαγγελματική ένωση τηλεπικοινωνιών στη Βόρεια Αμερική και θέλει να επιβάλει την ηγεσία της Βόρειας Αμερικής με 5G και 6G.  

Η Apple δεν είναι η μόνη ομάδα που συνεργάζεται στο Next G Alliance για το 6G. Η Google, HP Enterprises, Intel, LG και άλλοι συμμετέχουν επίσης στο έργο αυτό τώρα. Αυτές οι ομάδες συμμετέχουν σε Ericsson, Facebook, Microsoft, Nokia, Qualcomm, Samsung και αρκετούς χειριστές τηλεπικοινωνιών.

Μια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου με τα διάφορα μέλη της Next G Alliance. Κάνε ό, τι είναι απαραίτητο για να έχεις καλό 5G σήμερα και να γίνεις ηγέτης στο 6G αύριο. Αυτά θα είναι τα θέματα της συνάντησης.

Η Apple μόλις έκανε τη μετάβαση στο 5G προσθέτοντας υποστήριξη και στα τέσσερα iPhone 12. Επομένως, έχουμε χρόνο πριν αποκτήσουμε ένα συμβατό iPhone 6G. Όμως, οι πάροχοι αρχίζουν ήδη να πειραματίζονται με το μελλοντικό δίκτυο για να επιτύχουν ακόμη πιο εντυπωσιακές ταχύτητες.

Στη Ελλάδα, θα έχουμε 5G  το πρώτο τρίμηνο του 2021. Πράγματι, η Wind έχει ήδη ανακοινώσει ότι το δίκτυό της θα ενεργοποιηθεί σε ορισμένες πόλεις το πρώτο τρίμηνο του 2021. Εάν διαθέτετε iPhone 12 και wind 5G , μπορείτε να το απολαύσετε σύντομα.