Το Singular Security Lab μας δείχνει το jailbreak στο iOS 14.2 με iPhone 12 Pro

0


Ο Liang Chen από το Singular Security Lab έχει καταφέρει να παραβιάσει επιτυχώς το λειτουργικό σύστημα του iOS 14.2.
Ο χάκερ παρουσίασε ένα βίντεο που δείχνει το jailbreak του στο συνέδριο PoC2020. 

Ο Κινέζος ερευνητής ασφαλείας παρουσίασε ένα βίντεο επίδειξης του iOS 14.2 με jailbreak ως μέρος της ομιλίας του «2020: μια νέα χρονιά για την έρευνα για την ασφάλεια του iOS».

Το iOS 14 είναι μια τεράστια ενημέρωση που φέρνει πολλές βελτιώσεις ασφαλείας, ειδικά σε επίπεδο πυρήνα.Το τελευταίο λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας από την Apple αποκλείει επίσης τη δυνατότητα χρήσης ψεύτικης θύρας πυρήνα ως αυθαίρετου πρωτόγονου ανάγνωσης / εγγραφής.

 Σε αυτήν την παρουσίαση, ο χάκερ ρίχνει φως στο πώς λειτουργούν οι μετριασμοί και οι βελτιώσεις ασφαλείας της Apple και πώς μπορούν να τους παρακάμψουν οι χάκερ.    Η εν λόγω συσκευή είναι ένα iPhone 12 Pro με iOS 14.2 (18B92). Η εφαρμογή jailbreak που αναπτύχθηκε από την Singular Security Team εμφανίζει επίσης μηνύματα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας εκμετάλλευσης.Οι ερευνητικές ομάδες ασφάλειας συνήθως δεν δημιουργούν εφαρμογές για να αποδείξουν την εσωτερική λειτουργία των εκμεταλλεύσεών τους.

Ο Liang και η ομάδα Singular Security, από την άλλη πλευρά, προσπάθησαν να αναπτύξουν μια πλήρη εφαρμογή jailbreak! Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για ένα jailbreak στο iOS 14. Νωρίτερα τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, η Team Pangu επέδειξε ένα jailbreak για την ενημέρωση στο iOS 14.0 Beta στο MOSEC 2020.

Ας ελπίσουμε πως τα ευρήματα θα καταφέρουν να κυκλοφορήσουν στο κόσμο για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο jailbreak σύντομα.           


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !