Η Apple προσφέρει την πρώτη δημόσια έκδοση beta του iOS 14.3 σε iPhone και του iPadOS 14.3 στο iPad.
Έρχεται
24 ώρες μετά την έκδοση beta του προγραμματιστή . Φυσικά, οι ίδιες αλλαγές είναι διαθέσιμες μεταξύ των δύο εκδόσεων. 

Υπάρχουν μερικές νέες δυνατότητες στο πρόγραμμα με την έκδοση beta του iOS 14.3. Υπάρχει η μορφή ProRAW στο iPhone 12 Pro, υποστήριξη για τον ελεγκτή DualSense του PS5 και μια νέα προεπιλεγμένη επιλογή μηχανής αναζήτησης (Ecosia). Ο κώδικας του iOS 14.3 προτείνει επίσης ότι η Apple θα προσφέρει εφαρμογές τρίτων κατά τη διαμόρφωση του iPhone ή του iPad της. Επιπλέον, ένα εικονίδιο αποκαλύπτει το σχεδιασμό των μελλοντικών ακουστικών AirPods Studio . Βρίσκουμε επίσης υποστήριξη για τα AirTags, το μελλοντικό εργαλείο παρακολούθησης αντικειμένων της Apple.

Εάν η συσκευή σας έχει διαμορφωθεί για λήψη δημόσιων beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη της δημόσιας έκδοσης beta του iOS 14.3 για iPhone ή iPadOS 14.3 για iPad.

Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη και θέλετε να δοκιμάσετε τα δημόσια betas , μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με το Apple ID σας και ακολουθήστε τις οδηγίες. Αυτό συνίσταται στη λήψη ενός προφίλ για να προσθέσετε το iPhone ή το iPad σας στο κανάλι των beta.