Θα περάσουμε τα Χριστούγεννα με ένα δώρο της Apple φέτος;
Σε κάθε περίπτωση, αυτό ανακοινώνει η ανάρτηση στο twitter του L0vetodream. Η γενικά καλά ενημερωμένη διαρροή αναφέρει μια
«Χριστουγεννιάτικη έκπληξη» , χωρίς πραγματικά να μπαίνει σε λεπτομέρειες. 

"Θα έχετε μια Χριστουγεννιάτικη έκπληξη από την Apple" , λέει ο L0vetodream στο tweet του. Μιλά επίσης για μια «χειμερινή αποκλειστικότητα» με ένα δώρο που είναι «καλό για το χειμώνα» . Δεν γνωρίζουμε περισσότερα για τώρα.

Μερικά προϊόντα βρίσκονται στα κουτιά της Apple, αλλά θα ήταν έκπληξη αν η Apple έκανε μια ανακοίνωση γύρω στα Χριστούγεννα. Τα εν λόγω προϊόντα είναι τα ακουστικά AirTags και τα AirPods Studio. Πρέπει λογικά να περιμένουμε μια παρουσίαση το 2021, αλλά η Apple θα μπορούσε να μας εκπλήξει φέτος. Σε τελική ανάλυση, το 2020 δεν ειναι μια συνηθισμένη χρονιά. Για παράδειγμα, είχαμε τρεις βασικές παρουσιάσεις μέσα σε τρεις μήνες.

Η έκδοση beta του iOS 14.3, που διαθέσιμη για λίγες ημέρες  τώρα, περιλαμβάνει ένα εικονίδιο του AirPods Studio . Υποστηρίζει επίσης τα AirTags. Και με βάση το iOS 13.3 πέρυσι, το iOS 14.3 θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο στην τελική έκδοση τον Δεκέμβριο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι τα AirTags και τα AirPods Studio θα κυκλοφορήσουν αυτήν τη στιγμή, ωστόσο υπάρχει λόγος.

Κάποιοι μάλιστα πιστεύουν πώς ίσως ειναι η μάσκες που κατασκεύαζε για τον κορονοιο... 

Υπενθυμίζοντας, η Apple είχε ήδη κάνει ένα «δώρο» πέρυσι τον Δεκέμβριο. Όσοι είχαν την κάρτα Apple θα μπορούσαν να λάβουν επιστροφή χρημάτων 6% , αντί για 3%. Αλλά αυτό αφορούσε τοτε μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες.Υπομονή και θα μάθουμε τα σχέδια της σύντομα...