Η Apple μόλις έκλεισε
το ηλεκτρονικό της κατάστημα , λίγες ώρες πριν από την κεντρική παρουσίαση. Ο κατασκευαστής ετοιμάζει το κατάστημά του το οποίο θα καλωσορίσει νέα προϊόντα όταν ανοίξει ξανά αργότερα. 

Η βασική παρουσίαση, η οποία θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. , θα είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε τα Mac με επεξεργαστές Apple Silicon. Θα είναι η κύρια καινοτομία αυτού του συνεδρίου. Αν πιστέψουμε τις φήμες , θα υπάρχουν τρία μοντέλα. Η Apple θα παρουσίαζε ένα MacBook Air και δύο MacBook Pro (13 και 16 ίντσες) όπου θα είναι διαθέσιμα στο Apple Online Store μετά την ομιλία.

Η Apple μπορεί να κάνει και άλλες ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια της κεντρικής της παρουσίασης. Συγκεκριμένα, περιμένουμε τα ακουστικά AirPods Studio και τους ανιχνευτές αντικειμένων AirTags. Ένα νέο Apple TV που έχει επίσης καθυστερήσει πολύ. Αλλά θα τα ανακοινώσει η Apple και τα τρία προϊόντα απόψε; Μυστήριο. Θα εμφανιστούν στο Apple Online Store εάν η παρουσίαση πραγματοποιηθεί, ούτως ή άλλως.

Πριν περιμένετε την επιστροφή του Apple Online Store, μπορείτε να μάθετε τι νέο υπάρχει κατά την ομιλία. Αυτή θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά στο κανάλι της στο YouTube εδώ.