Η Apple μας λέει εδώ και χρόνια ότι η επαυξημένη πραγματικότητα έχει πραγματικό ενδιαφέρον.
Αυτό αναφέρθηκε και σήμερα με τον Mike Rockwell, τον διευθυντή της επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας στην Apple να μιλά για
"τεράστιες δυνατότητες"

«Η επαυξημένη πραγματικότητα έχει τεράστιες δυνατότητες και είναι χρήσιμη για τους ανθρώπους στη ζωή τους χάρη στις συσκευές που υπάρχουν σήμερα και σε αυτές που μπορεί να υπάρχουν αύριο», δήλωσε ο Mike Rockwell στο CNET . Σημειώνει ότι η Apple πρέπει να βεβαιωθεί ότι αυτό είναι επιτυχές. «Για εμάς, ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να οικοδομήσουμε το οικοσύστημα της συσκευής μας, έτσι ώστε να είναι ένα υγιές και κερδοφόρο μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να επενδύσουν το χρόνο και την προσπάθειά τους», προσθέτει το στέλεχος.

Συνεχίζει το θέμα λέγοντας ότι η Apple μπορεί ακόμα να κάνει πολλά με την επαυξημένη πραγματικότητα. Σύμφωνα με τον ίδιο, η τεχνολογία μπορεί να είναι εξελιγμένη για να έχει το ίδιο επίπεδο γνώσεων με τον άνθρωπο. Και επιτρέπει πολλές χρήσεις, ειδικά αν ξεκινήσουν οι προγραμματιστές.

Η Allessandra McGinnis, που εργάζεται στην Apple στο τμήμα επαυξημένης πραγματικότητας, προσθέτει ότι η δουλειά προγραμματίζεται με «κοινότητες τυφλών και ατόμων με προβλήματα όρασης για τη συγκεκριμένη βελτίωση της ανίχνευσης ανθρώπων» . Μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε περισσότερα χαρακτηριστικά σχετικά με την προσβασιμότητα.

Για να πιστέψουμε τις φήμες, η Apple ετοιμάζει ένα ακουστικό επαυξημένης / εικονικής πραγματικότητας και γυαλιά. Και τα δύο δεν θα τα έχουμε μέχρι το 2022 . Ο Mike Rockwell δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα γι 'αυτό. Ωστόσο, ο διευθυντής λέει για το θέμα. "Σε λίγα χρόνια, θα είναι ένα από αυτά τα πράγματα που δεν θυμάστε να μπορειτε να ζείτε χωρίς, όπως το Διαδίκτυο . "