Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το macOS Big Sur στο 2013-2014 MacBook Pro;

0


Λίγο μετά την κυκλοφορία της Apple στο MacOS Big Sur την περασμένη εβδομάδα, αρκετοί ιδιοκτήτες MacBook Pro για το 2013 και το 2014 ανέφεραν ότι το
μηχάνημά τους έγινε τούβλο κατά τη διαδικασία εγκατάστασης του λειτουργικού συστήματος. Η Apple δημοσίευσε τώρα ένα νέο έγγραφο υποστήριξης για αυτό το ζήτημα. 

Το έγγραφο υποστήριξης αναφέρει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι κάτοχοι των MacBook Pro 2013 και 2014 εάν δεν είναι σε θέση να εγκαταστήσουν το MacOS Big Sur στον υπολογιστή τους. Το έγγραφο αναφέρει ότι κατά την εγκατάσταση, το πρόγραμμα εγκατάστασης του MacOS Big Sur ενδέχεται να εμφανίζει το σφάλμα "η ενημέρωση δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε αυτόν τον υπολογιστή" ή το Mac μπορεί απλώς να εμφανίσει μια μαύρη οθόνη. Σε ένα τέτοιο σενάριο, η Apple συνιστά στους χρήστες να κάνουν τα εξής:

  1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας στο Mac σας για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα και μετά αφήστε το. Εάν το Mac σας είναι ενεργοποιημένο, απενεργοποιείται.
  2. Αποσυνδέστε όλες τις εξωτερικές συσκευές από το Mac σας, συμπεριλαμβανομένων οθονών και αξεσουάρ USB και αφαιρέστε οποιαδήποτε κάρτα έχει εισαχθεί στην υποδοχή κάρτας SDXC. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το Mac σας.
  3. Εάν το πρόβλημα παραμένει,  επαναφέρετε το SMC  όπως περιγράφεται για φορητούς υπολογιστές με μη αφαιρούμενη μπαταρία.
  4. Εάν το πρόβλημα παραμένει,  επαναφέρετε το NVRAM ή το PRAM .
  5. Εάν καμία από αυτές τις λύσεις δεν λειτουργεί, επικοινωνήστε  με την Υποστήριξη της Apple  για περαιτέρω βοήθεια.

Το macOS Big Sur είναι μια πολύ σημαντική ενημέρωση και ορισμένοι χρήστες Mac αντιμετωπίζουν προβλήματα με αυτό. Εάν δεν καταφέρατε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση Big Sur στο MacBook Pro 2013 ή 2014, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω από την Apple.

Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το macOS Big Sur στο Mac σας, κάντε ένα σχόλιο και ενημερώστε μας για το πώς ειναι η εμπειρία σας με το νεο λειτουργικό σύστημα μέχρι στιγμής.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !