Κατεβάστε αυτή τη δωρεάν εφαρμογή για να βγάλετε τη καραντίνα

0


Η καραντίνα μπήκε ξανά στη ζωή μας για δεύτερη φορά και η μετακίνηση από το σπίτι μας επιτρέπεται όπως γνωρίζετε μόνο με την αποστολή SMS προς την αρμόδια υπηρεσία.

 Είναι όμως λίγο χρονοβόρο κάθε φορά να ψάχνουμε τα μηνύματα μας και να το στείλουμε για τον λόγο της εξόδου μας. Για αυτό το σκοπό ο Δήμος Βαρης δημιούργησε μια εφαρμογή όπου μπορείτε να στείλετε πολύ γρήγορα το μήνυμα σας.

Η εφαρμογή αυτή διατίθεται δωρεάν από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για να διευκολύνει την απαραίτητη μετακίνηση των πολιτών και για να απλοποιήσει την υποχρέωση αποστολής μηνύματος SMS για έξοδο από το σπίτι σύμφωνα με τα πρόσφατα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Για την λειτουργία της εφαρμογής δεν είναι απαραίτητη η σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ή δικτύου Wi-Fi.

Όλα τα προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ιστορικό, κλπ) που χρησιμοποιεί η εφαρμογή αποθηκεύονται μόνο τοπικά στο τηλέφωνο και δεν αποστέλλονται πουθενά παρά μόνο στον επίσημο αριθμό 13033. Ο Δήμος δεν συνδέεται διαδικτυακά με την εφαρμογή και δεν λαμβάνει γνώση των πληροφοριών και των προσωπικών δεδομένων της εφαρμογής.

Ο χρήστης μετά από κάθε αποστολή μηνύματος θα πρέπει να ελέγχει την υπηρεσία μηνυμάτων του κινητού του ώστε να επιβεβαιώσει την απάντηση της υπηρεσίας και να είναι σε θέση να την επιδείξει σε περίπτωση ελέγχου.

Για συσκευές IOS 

Για συσκευές Android


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !