Το iPhone 12 Studio είναι προσβάσιμο μόνο από ενα smartphone ή tablet. Επιλέγουμε πρώτα ένα από τα τέσσερα μοντέλα του iPhone 12. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξουμε το χρώμα του smartphone. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να προσθέσετε μια θήκη σιλικόνης MagSafe και να επιλέξετε το χρώμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε έναν κάλυμμα κάρτας και να επιλέξετε το χρώμα.

Αφού επικυρώσετε την επιλογή, η Apple ζητά το όνομά σας. Μπορείτε να το βάλετε ή να παραλείψετε αυτό το βήμα, αν προτιμάτε. Τέλος, έρχεται το τελευταίο βήμα όπου μπορείτε να ανεβάσετε μια εικόνα που δημιουργήθηκε για την περίσταση. Είναι σε κατακόρυφη ή οριζόντια μορφή, όπως επιθυμείτε. Η Apple σας προσκαλεί αυτήν τη στιγμή να το μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #iPhone12Studio. Επιπλέον, ένα ειδικό Emoji εμφανίζεται για όλα τα tweets που περιλαμβάνουν αυτό το hashtag.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το iPhone 12 Studio, μεταβείτε στη διεύθυνση experience.apple.com/iphone . Σημειώστε ότι η Apple προσφέρει ήδη ένα αντίστοιχο για το Apple Watch. Αυτό είναι το Apple Watch Studio που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό είναι προσβάσιμο σε υπολογιστή, εκτός από smartphone ή tablet.