Η Siri αποκτά νέα δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης με το iOS 14.2

0


Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 14.2 στον κόσμο και μαζί με αυτό, ήρθε επίσης μια νέα δυνατότητα ειδικά για την Siri.
Το χαρακτηριστικό είναι παρόμοιο με αυτό που είναι ήδη διαθέσιμο για την Alexa εδώ και χρόνια και επιτρέπει στους χρήστες να ζητήσουν από την Siri να παράσχει πληροφοριες για την ενημέρωσή τους  και ουσιαστικά μια λίστα με πράγματα που μπορεί να είναι σημαντικά τη συγκεκριμένη στιγμή. 

Θα περιλαμβάνουν πράγματα όπως επερχόμενα συμβάντα ημερολογίου, τον καιρό, τον χρόνο ταξιδιού σε εκδηλώσεις και υπενθυμίσεις. Οι χρήστες θα λαμβάνουν επίσης περιφερειακές ειδήσεις απο το BBC, το CNN και περισσότερες πηγές που παρέχουν αυτά τα δεδομένα.

Η δυνατότητα θα πρέπει επίσης να παρέχει την ενημέρωση ειδικά για το άτομο που το ζητά και τα ενδιαφέροντά του. Προσωπικές συσκευές όπως iPhone και iPad προφανώς θα παρέχουν τα δεδομένα που έχουν, ενώ οι συσκευές HomePod και HomePod θα προσφέρουν δεδομένα με βάση τη φωνή που εντοπίζουν κατά την έκδοση του αιτήματος.

Η δυνατότητα Προσωπικής ενημέρωσης αποτελεί μέρος του iOS 14.2 και οι συσκευές - συμπεριλαμβανομένων των HomePods - θα πρέπει να ενημερωθούν για να λειτουργήσει η νέα λειτουργία. Ωστόσο, περιμένουμε ότι το HomePod mini θα έρθει με το HomePod OS 14.2 εγκατεστημένο από το κουτί του.

Αυτή η τελευταία ενημέρωση είναι ένα άλλο παράδειγμα της Apple που κάνει βελτιώσεις στο Siri, αν και εξακολουθεί να απέχει πολύ ακομη το καλύτερο, την Alexa του Amazon.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !