Το Google Photos θα τερματίσει τον δωρεάν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης

0

Η Google μας ανακοινώνει ότι θα τερματίσει τον δωρεάν και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στην υπηρεσία Google Photos.
Από την 1η Ιουνίου 2021, οι νέες φωτογραφίες θα καταλάβουν το χώρο που διατίθεται στον Λογαριασμό Google, δηλαδή στα 15 GB. Όσοι θέλουν πολύ περισσότερο θα πρέπει να πληρώσουν.  

Στον ιστότοπό της, η Google δηλώνει :

Από την 1η Ιουνίου 2021, το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας θα αφαιρεθεί από το χώρο αποθήκευσης του Λογαριασμού σας Google Μόλις συμπληρωθεί το όριο αποθήκευσης, μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή στο Google One (εάν αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στη χώρα σας) για να αποκτήσετε επιπλέον χώρο αποθήκευσης ή να διαγράψετε το περιεχόμενο για να διατηρήσετε το δωρεάν πρόγραμμα αποθήκευσης των φωτογραφιών.

Εάν χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό που παρέχεται από την επιχείρηση, το σχολείο, την οικογένεια ή άλλη ομάδα σας, αυτή η ομάδα ενδέχεται να επηρεαστεί από αυτήν την αλλαγή, ανάλογα με τα σχέδια σας. Για να μάθετε πώς λειτουργεί ο αποθηκευτικός σας χώρος, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του λογαριασμού σας.

Η Google καθορίζει ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν αποθηκευτεί σε υψηλή ποιότητα ή σε ρητή ποιότητα πριν από την 1η Ιουνίου 2021 δεν θα αφαιρεθούν από τον αποθηκευτικό χώρο του λογαριασμού Google. Όσον αφορά τις φωτογραφίες και τα βίντεο στην αρχική ποιότητα, τίποτα δεν αλλάζει: αφαιρούνται πάντα από το χώρο του λογαριασμού Google.

Google One για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο

Η Google υποδεικνύει ότι είναι απαραίτητο να λάβετε συνδρομή στο Google One για να έχετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Υπάρχουν τρία πακέτα που ειναι : 100 GB στα 1,99 € / μήνα, 200 GB στα 2,99 € / μήνα και 2 TB στα 9,99 € / μήνα.

Ωστόσο, η Google διαβεβαιώνει ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν θα φτάσουν το όριο των 15 GB στον λογαριασμό τους, δεδομένης της χρήσης τους. Αλλά αν θέλετε να επαληθεύσετε τον χώρο σας, μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα . Στις ακόλουθες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην βλέπετε μια εκτίμηση:

  • Δεν έχετε ανεβάσει τακτικά περιεχόμενο κατά τους τελευταίους μήνες
  • Πλησιάζετε στο όριο του αποθηκευτικού σας χώρου και δεν μπορούμε να σας παράσχουμε μια εκτίμηση της διάρκειας
  • Ο λογαριασμός σας σας παρασχέθηκε από την επιχείρηση, το σχολείο, την οικογένεια ή άλλο οργανισμό σας
  • Δεν έχετε πλέον διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !