Η μπαταρία σχήματος L ήταν επίσης παρούσα στα iPhone XS και iPhone XS Max. Στο πρώτο, η μπαταρία ήταν ένα μόνο μπλοκ, και στο δεύτερο ήταν δύο ενωμένα κελιά . Το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max είχαν την ίδια διαμόρφωση με το iPhone XS. Φέτος, το iPhone 12 και το iPhone 12 Pro έχουν μια «τυπική» μπαταρία . Το iPhone 12 Pro Max ξεχωρίζει από το πλήθος, όπως μπορούμε να δούμε.

Οι φωτογραφίες, που μεταδόθηκαν στο Twitter από το leaker L0vetodream, παρέχουν επίσης μια επισκόπηση άλλων στοιχείων του iPhone 12 Pro Max. Ανακαλύπτουμε έτσι τη μητρική πλακέτα, τους τρεις αισθητήρες φωτογραφιών και το άδειο κέλυφος.

Η μπαταρία του iPhone 12 Pro Max έχει χωρητικότητα 3.687 mAh. Αυτή είναι μικρότερη από το iPhone 11 Pro Max (3.969mAh). Αλλά η Apple διασφαλίζει ότι η αυτονομία είναι ίδια μεταξύ των δύο μοντέλων. Θα πρέπει να περιμένουμε τα σχόλια των χρηστών σχετικά με το θέμα.

Το iPhone 12 Pro Max θα είναι διαθέσιμο για αγορά στις 13 Νοεμβρίου. Η Apple και οι μεταπωλητές άνοιξαν προπαραγγελίες την περασμένη Παρασκευή . Το τηλέφωνο ξεκινά από 1.259 ευρώ.