Οι πρώτες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα σύμφωνα με την Apple είναι το iPhone 12. Βρίσκουμε το iPhone 12 και το iPhone 12 Pro. Δεν υπάρχει καμία αναφορά στο iPhone 12 mini, παρά το ότι ειναι φθηνότερο μοντέλο της γκάμας. Το iPhone 12 Pro Max δεν είναι επίσης παρόν. Βρίσκουμε από την άλλη πλευρά το νέο iPhone SE. Φυσικά, η Apple προωθεί επίσης αξεσουάρ για τα τηλέφωνά της, συμπεριλαμβανομένων τα αξεσουάρ MagSafe.

Στη συνέχεια, βρίσκουμε μια επισήμανση του Apple Watch και πιο συγκεκριμένα του Apple Watch SE. Αυτό το μοντέλο ξεκινά από 299 €. Εκτός από το ρολόι, η Apple πιστεύει ότι το HomePod θα μπορούσε να είναι μία από τις ιδέες δώρων για τα Χριστούγεννα. Υπάρχουν επίσης οι δωροκάρτες Apple TV 4K, iTunes / App Store.


 

Πηγαίνοντας πιο κάτω στη σελίδα, η Apple επισημαίνει τα iPad Air 4, Apple Pencil, AirPods, AirPods Pro και Mac όπως το MacBook Air, το MacBook Pro και το iMac.

Όλες οι ιδέες δώρων των Χριστουγέννων της Apple μπορείτε να τις βρείτε σε αυτήν τη σελίδα . Παρεμπιπτόντως, η Apple δηλώνει ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος έως τις 8 Ιανουαρίου 2021 για οποιαδήποτε παραγγελία πραγματοποιηθεί μεταξύ 10 Νοεμβρίου και 25 Δεκεμβρίου.