Η ασφαλής λειτουργία του υποστρώματος (Cydia Substrate ) ενημερώθηκε για την υποστήριξη συσκευών με iOS 14

0


Εάν το jailbreak σας εξαρτάται από το
Cydia Substrate για την εγκατάσταση των tweak, τότε τώρα ανανεώσετε τις πηγές σας και θα βρείτε την ενημέρωση στην έκδοση 0.9.6005. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν απολαμβάνετε τα προνόμια μιας έκδοσης του iOS ή του iPadOS 14 μέσω του  jailbreak checkra1n

Διαβάζοντας τις σημειώσεις έκδοσης που δημοσιεύτηκαν σε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση του Substrate Safe Mode, φαίνεται να προσθέτει επίσημη υποστήριξη για Safe Mode σε συσκευές iOS 14 & iPadOS 14. Αυτή η ενημέρωση θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για χρήστες του checkra1n σε iOS ή iPadOS 14, διότι θα πρέπει να προσφέρει μια ασφαλέστερη λύση για περιπτώσεις όπου είναι εγκατεστημένο ένα ασύμβατο jailbreak tweak στη συσκευή.

Πριν από τη σημερινή ενημέρωση ασφαλούς λειτουργίας υποστρώματος, οι χρήστες του checkra1n είχαν αναφέρει σφάλματα συστήματος και άλλες ανεπιθύμητες συμπεριφορές μετά την εγκατάσταση ενός ασυμβίβαστου tweak. 

Όποιος δεν έχει ήδη ενημερώσει την τελευταία έκδοση του Substrate Safe Mode θα το βρει στο αποθετήριο του Sam Bingner όταν ανανεώσει τις πηγές του cydia του. Ενώ αυτή η ενημέρωση προορίζεται κυρίως για τους χρήστες με iOS & iPadOS 14, εξακολουθεί να είναι μια ενημερωμένη έκδοση ενός κρίσιμου πακέτου και συνιστάται για όλους τους χρήστες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !