Για το DisplayMate, το iPhone 12 Pro Max διαθέτει οθόνη «τελευταίας τεχνολογίας» που ρυθμίζει ή ισοδυναμεί με 11 εγγραφές απόδοσης οθόνης. Αυτό αφορά τη μέγιστη φωτεινότητα, υψηλή αναλογία αντίθεσης, μικρές αντανακλάσεις ή ακόμη και ακρίβεια χρώματος. Η εταιρεία προσθέτει ότι η οθόνη του iPhone 12 Pro Max είναι έως και 10% πιο αποδοτική από την οθόνη του iPhone 11 Pro Max. Αυτό είναι ένα καλό σημείο για την αυτονομία.

Μεταξύ των άλλων θετικών σημείων της οθόνης του iPhone 12 Pro Max, το DisplayMate σημειώνει το True Tone και το Night Shift. Αυτές οι τεχνολογίες είναι επίσης διαθέσιμες και σε άλλα iPhone, αλλά η εταιρεία σημειώνει ότι βοηθούν την Apple να πάρει την πρώτη θέση.

Το iPhone 12 Pro Max έχει οθόνη 6,7 ιντσών με ανάλυση 2.778 x 1.284 pixel. Ο λόγος αντίθεσης είναι 2.000.000: 1 και ο πίνακας είναι 800 nits. Αυτό φτάνει τα 1.200 nits με HDR.

Ποιος όμως κατασκευάζει την οθόνη του iPhone 12 Pro Max; Αυτη είναι η Samsung . Γιατί λοιπόν το iPhone να έχει καλύτερη οθόνη από το Galaxy; Επειδή το κόστος δεν είναι το ίδιο. Η Apple διαθέτει προδιαγραφές που αντιπροσωπεύουν ένα συγκεκριμένο κόστος κατά την κυκλοφορία του. Ωστόσο, η Apple και η Samsung κλέβουν την πρώτη θέση κάθε φορά. Οι πιθανότητες είναι ότι η οθόνη του Galaxy S21 Ultra θα είναι καλύτερη από το iPhone 12 Pro Max's.