Η Beats ανακοινώνει το Powerbeats Power-in-the-Dark για 199 δολαρια

0


Η Beats κυκλοφόρησε τα νέα ακουστικά Powerbeats
τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Αυτά τα ακουστικά ήρθαν ως διάδοχος του δημοφιλούς Powerbeats 3 . Σήμερα, η Beats λανσάρει μια νέα παραλλαγή του Powerbeats 2020. Η νέα παραλλαγή έχει ένα σχεδιασμό glow-in-the-dark. Και αυτά τα ακουστικά έχουν κατασκευαστεί σε συνεργασία με μια μάρκα που ονομάζεται AMBUSH. 

Αυτα τα Power-in-the-Dark έχουν πράσινο χρώμα φθορισμού και λάμπουν σε συνθήκες σκοτεινού φωτισμού. Ο σχεδιασμός της λάμψης στο σκοτάδι διευκολύνει την εύρεση αυτών των ακουστικών στο σκοτάδι. Δεδομένου ότι αυτά τα ακουστικά εστιάζονται στην άσκηση και στον ενεργό τρόπο ζωής, το μοναδικό χρώμα και η λαμπερή σχεδίαση θα τα κάνουν πιο ορατά στους ανθρώπους ενώ εργάζεστε ή κάνετε ποδηλασία στο δρόμο.

Προσφέρουν ασύρματη σύνδεση με το τηλέφωνο και διαθέτουν καλώδιο μεταξύ των δύο ακουστικών. Στην καρδιά τους βρίσκεται το chipset της Apple H1 που επιτρέπει ταχύτερη σύζευξη και γρηγορότερο χρόνο εναλλαγής μεταξύ συσκευών Apple και υποστήριξη για το Hey Siri. 

Υπάρχουν δύο μικρόφωνα που σχηματίζουν δέσμη και ένα επιταχυνσιόμετρο ανίχνευσης ομιλίας για σαφέστερες φωνητικές κλήσεις και καλύτερη αλληλεπίδραση με την Siri. Παίρνετε διάρκεια ζωής μπαταρίας 15 ωρών με μία μόνο φόρτιση. Και υπάρχει μια τεχνολογία γρήγορης φόρτισης που θα σας προσφέρει μια ώρα εφεδρικής μπαταρίας με φόρτιση 5 λεπτών. Τέλος, αυτά τα ακουστικά είναι IPX4 ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα για αυτές τις έντονες προπονήσεις.

Τα νέα Powerbeats που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την AMBUSH έχουν τιμή 199,95 $, που είναι 50 $ δολαρια περισσότερα από τα τυπικά Powerbeats. Αυτά τα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα για αγορά από αύριο από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, το ηλεκτρονικό κατάστημα Nordstrom, επιλεγμένα καταστήματα εκτός του Nordstrom και το Dover Street Market.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !