Το Snapchat μας παρουσιάζει το Spotlight για να ανταγωνιστεί το TikTok και πληρώνει τους δημιουργούς των βίντεο

0


Το Spotlight στο Snapchat είναι μια ροή που συγκεντρώνει τα δημόσια βίντεο από τους χρήστες.
Κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα σε εξατομικευμένη ροή σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, το περιεχόμενο που παρακολουθεί κ.λπ. Αυτή η φόρμουλα έκανε την επιτυχία του TikTok για τους χρήστες του,
με την ελπίδα να δημιουργήσουν ένα viral βίντεο. 

Αλλά το Snapchat, το οποίο εργάζεται στο Spotlight εδω και ενάμιση χρόνο, έχει πάρει μαθήματα από τα υπάρχοντα μοντέλα, όπως το TikTok ή το Instagram. Καταρχάς, το περιεχόμενο πρέπει να εγκριθεί από τους συντονιστές της πλατφόρμας. Στην αρχή, κάθε βίντεο που δημοσιεύεται θα το έχει ελέγξει κάποιος εκ των προτέρων. Στη συνέχεια, αναμφίβολα θα είναι ένας συνδυασμός ανθρώπινης παρέμβασης και τεχνητής νοημοσύνης.

Το Snapchat Spotlight είναι προς το παρόν διαθέσιμο στη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Δανία και τη Γερμανία. Περισσότερες χώρες θα έρθουν σύντομα να επεκτείνουν τη λίστα.

Για την επιβράβευση το Snapchat ανακοίνωσε να πληρώνει ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα στους δημιουργούς. Αυτό το ποσό προορίζεται για τους δημιουργούς που καταφέρνουν να προσφέρουν ένα διασκεδαστικό περιεχόμενο. Όσο περισσότερη αφοσίωση υπάρχει στο περιεχόμενο, τόσο περισσότεροι χρήστες θα πάρουν ένα μεγάλο κομμάτι των εκατομμυρίων δολαρίων.

Λεπτομέρειες διαβάστε στην επίσημη σελίδα εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !