Ορισμένοι χρήστες του HomePod mini αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη σταθερότητα του Wi-Fi. Το ηχείο αποσυνδέεται ξαφνικά από το Διαδίκτυο χωρίς προφανή λόγο.
Να αναφέρουμε πως το HomePod mini είναι
διαθέσιμο για αγορά από τις 16 Νοεμβρίου

Οι μαρτυρίες των χρηστών στα φόρουμ της Apple και του Reddit αναφέρουν για την αποσύνδεση στο Διαδίκτυο στο μικρό ηχείο. Το HomePod mini αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη σύνδεση του Wi-Fi και του Siri λέει καποιος, "Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο . " Όσοι έχουν το αρχικό HomePod (αυτό στα 329 €) δηλώνουν ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. 

Η προσωρινή επιδιόρθωση για προβλήματα Wi-Fi είναι η επανεκκίνηση του HomePod mini ή η επαναφορά του . Αυτό λειτουργεί για ορισμένους χρήστες ... έως ότου το Siri επαναλάβει το μήνυμα.

Το HomePod mini είναι ακόμα λειτουργικό με την άμεση σύνδεση. Μπορείτε να παίξετε μουσική στο iPhone σας και να τη μεταφέρετε στο ηχείο. Ωστόσο, οτιδήποτε βασίζεται στο Διαδίκτυο (όπως η Siri) λειτουργεί με προβλήματα.

Η Apple δεν έχει ακόμη κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο σχετικά με αυτό το ζήτημα Wi-Fi με το HomePod mini. Πρέπει απλώς να ελπίζουμε ότι ο κατασκευαστής το γνωρίζει αυτό και σύντομα θα προσφέρει μια ενημέρωση.