Δείτε τα νέα tweaks που κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα

0
Υπήρξαν πολλές συναρπαστικές ανακοινώσεις από την κοινότητα του jailbreak τις τελευταίες εβδομάδες, από το checkra1n που έλαβε υποστήριξη για τις συσκευές A10 (X), έως την κυκλοφορία ενός νέου exploit που περιλαμβάνει το iOS 13.5.1-13.7  

Παράλληλα όμως είχαμε και μερικές νέες κυκλοφορίες από tweak που έρχονται να μα δώσουν λύσεις στο λειτουργικό του iphone μας.
Πάμε λοιπόν να δούμε τι νέο είχαμε παρακάτω..

BattRate - ΔΩΡΕΑΝ

Το BattRate είναι ένα απλό και δωρεάν tweak με jailbreak που δίνει στο iPhone σας τη δυνατότητα να εμφανίζει την μπαταρία σε πραγματικό χρόνο με πληροφορίες της επιλογής σας.Από προεπιλογή, θα εμφανίζει την κατάσταση φόρτισης / εκφόρτισης, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε την εμφάνιση των κύκλων φόρτισης ή άλλων πληροφοριών υγείας / απόδοσης της μπαταρίας, καθώς και να επιλέξετε πού θα εμφανίζεται στην οθόνη σας το HUD.


CCCounters - ΔΩΡΕΑΝ

Το CCCounters είναι ένα απλό και δωρεάν tweak με jailbreak που αυξάνει την εμπειρία χρήστη στο Κέντρου Ελέγχου εφαρμόζοντας μια πληθώρα επιλογών σε σχετικές εναλλαγές ή / και λειτουργικές μονάδες.

Για παράδειγμα, μπορεί να σας πει πότε χρησιμοποιήθηκαν για τελευταία φορά οι εναλλαγές ή λειτουργικές μονάδες και μπορεί να προσθέσει αναπαραστάσεις αντίστροφης μέτρησης στις λειτουργίες συναγερμού και χρονοδιακόπτη.


 

fuji - ΔΩΡΕΑΝ

Το Fuji είναι ένα νέο και δωρεάν tweak me  jailbreak που φέρνει πολλαπλές εργασίες με παράθυρα εμπνευσμένα από την επιφάνεια εργασίας στο iPhone. Με αυτό τον τροπο, μπορείτε εύκολα να ανοίξετε πολλά παράθυρα των εφαρμογών η να τα κλείσετε, να ελαχιστοποιήσετε ή να σύρετε τα παράθυρα γύρω μέχρι να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας. Μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε με κάθε εφαρμογή ανεξάρτητα.


 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !