Δείτε στο iphone σας η το Apple TV ατέλειωτες ταινίες για όλα τα γούστα ντοκιμαντέρ και άλλα δωρεάν

0
Η περιοδος της ΠΑΝΔΗΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ φέρνει τόσο άγνωστες δυσκολίες και έντονα βιώματα, που όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας που δύσκολα μπορούν να συλληφθούν γρήγορα και να κατανοηθούν σε βάθος. Μια ανεπαίσθητη, αλλά σημαντική αλλαγή που φαίνεται να συμβαίνει είναι και αυτή στη δημόσια τηλεόραση, του κοιμώμενου γίγαντα της ελληνικής μιντιακής πραγματικότητας.

 Η χρόνια εξάρτηση της ΕΡΤ από τα πολιτικά κελεύσματα της εκάστοτε κυβέρνησης τη στιγμάτισε κυρίως ως έναν πελατειακό μηχανισμό προπαγάνδας και έτσι υπέσκαψε ανεπανόρθωτα το κύρος της. 

 Η ίδια η μεταμόρφωσή της σε ERTFLIX είναι ένας τεχνολογικός εκσυγχρονισμός που φαίνεται να πρωτοπορεί, τουλάχιστον όσον αφορά τα μη συνδρομητικά κανάλια, δίνοντας δυνατότητες εξατομικευμένης (on demand) τηλεοπτικής παρακολούθησης.


Το κοινό από την περίοδο της πρώτης καραντίνας φαίνεται να έχει αγκαλιάσει με τρόπο αναπάντεχο αυτήν τη μερική μεταμόρφωση. Ήδη σημειώνονται 200.000 καθημερινές επισκέψεις στη διαδικτυακή πλατφόρμα του ERTFLIX, ενώ πάνω από 1 εκατομμύριο τηλεθεατές που χρησιμοποιεί το σχετικό application στις τηλεοράσεις του η στα κινητά του. 

 Έτσι τώρα μπορείτε να έχετε την εφαρμογή του ERTFLIX σε οποιαδήποτε συσκευή σας για να παρακολουθήσετε ταινίες μουσική ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα χωρίς διαφημίσει και όλα εντελώς δωρεάν από το κρατικό κανάλι. 

Κατεβάστε λοιπόν στη συσκευή σας την εφαρμογή από το σύνδεσμο εδώ και αν θέλετε να παρακολουθήσετε σε ένα υπολογιστή μπορείτε απλά χωρίς να κατεβάσετε κάτι να επισκεφτείτε το σύνδεσμο εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !