Βεβαιωθείτε ότι τα AirPods Pro φορτίζονται πάντα πλήρως απενεργοποιώντας αυτήν τη ρύθμιση

0


Τα
AirPods Pro μπορεί να λειτουργήσει έως και 4,5 ώρες όταν φορτιστούν 100%. Ωστόσο, έχουν προγραμματιστεί να σταματήσουν τη φόρτιση στο 80% και δεν θα συνεχίσουν έως ότου πιστεύουν ότι θα χρειαστείτε αυτό το επιπλέον 20%. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα κρατήσουν και τόσο πολύ στα αυτιά σας προτού χρειαστεί να επιστρέψουν στην θήκη τους. Και θα μπορούσατε να καταλήξετε με νεκρό AirPods Pro εάν είστε έξω  η δεν μπορείτε να φορτίσετε με το φορτιστή και η θήκη σας δεν έχει ενέργεια. 

Αντί να μεταφέρετε  ένα battery bank για τη φόρτιση της θήκης AirPods Pro, υπάρχει μια ρύθμιση που μπορείτε να απενεργοποιήσετε.

Η Apple παρουσίασε τη "Βελτιστοποιημένη φόρτιση μπαταρίας" για τα AirPods Pro στο iOS 14.2 . Εάν δεν χρησιμοποιείτε αυτήν την έκδοση του iOS, δεν έχετε για τίποτα να ανησυχείτε. Μόλις ενημερώσετε, η λειτουργία ενεργοποιείται από προεπιλογή. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει τη Βελτιστοποιημένη φόρτιση μπαταρίας με την Apple, καθώς η επιλογή είναι επίσης διαθέσιμη και για την μπαταρία του iPhone σας και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Για να απενεργοποιήσετε τη βελτιστοποιημένη φόρτιση μπαταρίας για τα AirPods Pro, συνδέστε το AirPods Pro στο iPhone σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Bluetooth. Πατήστε το κουμπί πληροφοριών (i) δίπλα στο AirPods Pro και, στη συνέχεια, πατήστε την εναλλαγή δίπλα στο "Βελτιστοποιημένη φόρτιση μπαταρίας". Το iPhone σας θα σας δώσει την επιλογή "Απενεργοποίηση έως αύριο", την οποία μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε ένα σύντομο διάλειμμα από τη λειτουργία. Ωστόσο, θα πρέπει να πατήσετε "Απενεργοποίηση" εάν θέλετε η λειτουργία να απενεργοποιηθεί για πάντα.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !