AirPods Max:Τα πρώτα unboxes και τα σχόλια

0


Το πρώτο unboxing του AirPods Max μόλις εφτασε, και ως εκ τούτου έχουμε τις πρώτες απόψεις για την απόδοσή του.
Ο Marques Brownlee θεωρεί ότι το φινίρισμα της συσκευής είναι εξαιρετικό και η θήκη αποθήκευσης… κάπως «περίεργη» .   Η αναπαραγωγή του ήχου θεωρείται καλή, αλλά ο youtuber πιστεύει ότι η ποιότητα του φινιρίσματος και όχι η αναπαραγωγή ήχου ειναι που  δικαιολογούν την τιμή των 550 δολαρίων. Ο UrAvgConsumer είναι πολύ πιο ενθουσιώδης για την ποιότητα του ήχου του AirPods Max, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του καλαθιού, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Nilay Patel του The Verge λέει ότι ο ήχος των AirPods Max ειναι «αρκετά καλός για να ανταγωνιστεί άλλα ακουστικά προηγμένης τεχνολογίας» . Ο David Carnoy του CNET παραδέχεται ότι εντυπωσιάζεται από το ολοκληρωμένο σύστημα μείωσης θορύβου (ANC). Για τον δημοσιογράφο, η Apple θα έθετε τη γραμμή πάνω από το σύστημα ANC που χρησιμοποιείται στο WH-1000XM4 της Sony ή στο μοντέλο 700 της Bose. Το AirPods Max θα ήταν επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την πραγματοποίηση κλήσεων. Τέλος, σημειώνουμε ότι αρκετοί YouTubers / δημοσιογράφοι σχολιάζουν το βάρος των ακουστικών (περίπου 380 γραμμάρια), πολύ πάνω από αυτό των άμεσων ανταγωνιστών.

Το AirPods Max δεν είναι διαθέσιμο στην Apple ακομη, αλλά μπορείτε να να τα βρείτε στα καταστήματα λιανικής.


 

... ...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !