Στην έρευνά της, η Apple ρωτά τους πελάτες της ποια αντικείμενα στο κουτί χρησιμοποιούν πραγματικά με το iPhone τους. Οι επιλογές είναι το 

1)αυτοκόλλητο Apple, 

2)το αξεσουάρ για το δίσκο κάρτας SIM 

3)το καλώδιο Lightning to USB.

 Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ή να αποεπιλέξει τα πλαίσια ανάλογα με τη χρήση του. Υποψιαζόμαστε ότι η Apple θα παρατηρήσει ιδιαίτερα τον αριθμό των ατόμων που θα καταργήσουν την επιλογή για τη χρήση του καλωδίου Lightning με το iPhone.

Εκτός από την πιθανή απουσία του καλωδίου Lightning με το iPhone 13, η Apple υποβάλλει ερωτήσεις σχετικά με το Face ID. Ο κατασκευαστής ρωτά τους πελάτες αν είναι ευχαριστημένοι με την αναγνώριση προσώπου. Είναι αλήθεια ότι η χρήση δεν είναι βέλτιστη σε αυτήν την περίοδο της κρίσης υγείας με τις μάσκες στα πρόσωπα. Η Apple προσφέρει πολλές επιλογές απόκρισης, όπως "προτιμώ το Touch ID".

Αυτό το σημείο είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί ορισμένες φήμες προτείνουν την επιστροφή του Touch ID με τα επόμενα iPhone . Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα ενσωματωθεί απευθείας στην οθόνη. 

 Θα το έχουμε από το 2021 με το iPhone 13; Αυτή είναι μια εξαιρετική ερώτηση. Αλλά η απάντηση δεν είναι σίγουρη αυτή τη στιγμή.