Πως να κάνετε να απενεργοποιηθούν τα ακουστικά AirPods Max χωρίς να έχετε μαζί σας την θήκη τους

0


Τα ακουστικά AirPods Max
έχουν λάβει αρκετά καλές κριτικές από την τεχνολογική κοινότητα, ωστόσο ένα από τα πράγματα που σχεδόν όλοι έχουν συμφωνήσει ειναι  για το πόσο άσχημη είναι η θήκη μεταφοράς τους (άλλοι την παρομοιάζουν με σουτιέν και άλλοι με γυναικεία τσάντα). 

Η θήκη AirPods Max Smart έρχεται μέσα στο κουτί και οι χρήστες αναγκάζονται να την χρησιμοποιούν και να μεταφέρουν αυτήν την θήκη καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να θέσετε το AirPods Max σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας ή χαμηλής ισχύος.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κουμπί Sleep στα ίδια τα ακουστικά, τα AirPods Max συνεχίζουν να λειτουργούν και να εξαντλούν την μπαταρία όσο βρίσκονται εκτός της θήκης και τίθενται σε αναστολή μόνο όταν τοποθετούνται μέσα στην έξυπνη θήκη.

Βλέποντας πόσο ενοχλητικό είναι όλα αυτά, ο YouTuber Emergent Technology αποφάσισε να μάθει αν υπήρχε μια λύση που θα επέτρεπε στους χρήστες των AirPods Max να απενεργοποιούν τα ακουστικά τους χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν και να μεταφέρουν την έξυπνη θήκη. Και ευτυχώς υπάρχει.

Όπως ανακαλύφθηκε από τον YouTuber το AirPods Max χρησιμοποιεί μαγνήτες για να ανιχνεύσει εάν τοποθετείται μέσα στη θήκη. Οι μαγνήτες που βρίσκονται στο πίσω μέρος και των δύο ακουστικών χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση εάν το AirPods Max βρίσκεται μέσα στη θήκη, οπότε τα ακουστικά είναι απενεργοποιημένα. Ενεργοποιούνται ξανά μόλις ο χρήστης τους βγάλει από τη θήκη και διακόπτεται η σύνδεση μεταξύ των μαγνητών της AirPods Max και των μαγνητών στο εσωτερικό της θήκης Smart.

Αφού μάθετε ποιοι μαγνήτες ενεργοποιούν το AirPods Max για την απενεργοποίηση, ο YouTuber εξαπάτησε τα ακουστικά τοποθετώντας δύο μαγνήτες ακριβώς εκεί όπου οι μαγνήτες κάνουν το AirPods Max να γνωρίζουν ότι έχει τοποθετηθεί στη θήκη και απενεργοποιούνται.

Και όπως αναμενόταν, όταν οι μαγνήτες τοποθετήθηκαν στα ακουστικά, αποσυνδέθηκαν από το συνδεδεμένο iPhone. Αυτό μπορεί να φανεί και στο βίντεο όπου τα ακουστικά είναι αποσυνδεδεμένα από το iPhone του YouTuber.

Ενώ η τοποθέτηση δύο μαγνητών ψυγείου και στις δύο πλευρές των ακουστικών για να τα απενεργοποιήσετε φαίνεται ενοχλητική και γελοία, ανοίγει πόρτες για κατασκευαστές θήκης τρίτων για να σχεδιάσουν θήκες για τα AirPods Max πιο όμορφες και λειτουργικές. 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !