«Δείτε τις νέες επίσημες λίστες αναπαραγωγής TikTok. Σας προσφέρουμε τέσσερις μήνες στην Apple Music, για να ξεκινήσετε να ακούτε », λέει η Apple στο TikTok για την προσφορά της Apple Music. Ο χρήστης της εφαρμογής πρέπει να αγγίξει μόνο το κουμπί για να πάρει τους 4 μήνες, όπως σημειώνει η Apple Post .

Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζετε: δεν μπορούν όλοι να χρησιμοποιήσουν το TikTok για να πάρουν  τους 4 μήνες δωρεάν για την Apple Music. Πράγματι, το μήνυμα καθορίζει ότι αυτό αφορά μόνο νέους χρήστες. Όσοι έχουν ή έχουν συνδρομή Apple Music δεν μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν ήδη ενεργοποιήσει τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

Η Apple έχει προσφέρει παρόμοιες προσφορές στο Apple Music στο παρελθόν. Τον περασμένο μήνα, ο κατασκευαστής επέτρεψε να προσφερθούν έως και πέντε μήνες μέσω της εφαρμογής Shazam . Μια παρόμοια προσφορά, που χρονολογείται από το προηγούμενο έτος, επέτρεψε να προσφερθούν έως και έξι μήνες . Στην περίπτωση του TikTok, είναι τέσσερις μήνες. Είναι έξυπνη κίνηση γιατί η Apple γνωρίζει πολύ καλά ότι το κοινωνικό δίκτυο χρησιμοποιείται πολύ από τους νέους.