Το μεγαλύτερο κομμάτι λαμβάνει χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες από την πλευρά της Καλιφόρνια. Όλα τα καταστήματα της Apple στην πολιτεία των ΗΠΑ έκλεισαν προληπτικά. Υπήρξε ρεκόρ αριθμός ατόμων που έχουν μολυνθεί με το Covid-19 σε μια μέρα στην περιοχή αυτή. Ως εκ τούτου, η Apple αποφάσισε να κλείσει προσωρινά τα καταστήματά της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των διακοπών για τα χριστουγεννα. Το ίδιο ισχύει και στην πολιτεία του Τενεσί.

Εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Apple έκλεισε 15 καταστήματα Apple στην Αγγλία στην περιοχή του Λονδίνου και ένα κατάστημα Apple στην Ουαλία. Αυτό εξηγείται από τον περιορισμό του Λονδίνου και του τμήματος της Αγγλίας. Επιπλέον, τα δύο Apple Stores στο Μεξικό και τη Βραζιλία έκλεισαν, λόγω του Covid-19.

Η Apple διαθέτει 509 Apple Stores παγκοσμίως. 401 είναι ακόμα ανοιχτά, αναφέρει 9to5Mac . Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη το ένα πέμπτο των καταστημάτων που είναι προσωρινά κλειστά. Και πάλι, μερικά είναι ανοιχτά, αλλά προσφέρουν μόνο παραλαβή παραγγελιών και εξυπηρέτηση μετά την πώληση.