Η εφαρμογή Flex Widgets σας επιτρέπει να δημιουργήσετε Widgets αρχικής οθόνης με προσαρμοσμένα στοιχεία

0


Η εφαρμογή Flex Widgets από τον προγραμματιστή Yanik Schrade είναι μια νέα εφαρμογή για widget στο iOS 14 που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν widget για την αρχική οθόνη του iPhone ή του iPad τους.
Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε widget και να σχεδιάσετε μόνοι σας ένα widget όπως σας αρέσει.   Η εφαρμογή διαθέτει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας widget που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν την εμφάνιση, την αίσθηση και τη λειτουργία των widget τους.

Ενώ σχεδιάζετε το widget με την εφαρμογή Flex Widgets, μπορείτε να τοποθετήσετε διαφορετικά στοιχεία τόσο για αισθητικούς όσο και για ενημερωτικούς σκοπούς. Μπορείτε να τοποθετήσετε αντικείμενα όπως κείμενο, εικονίδια, emoji, σχήματα, εικόνες, σχέδια, κουμπιά και κουμπιά συντόμευσης.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε χρήσιμα στοιχεία, όπως πληροφορίες καρδιακού ρυθμού ή μετρήσεων βημάτων από την εφαρμογή Υγεία. Οι χρήστες μπορούν επίσης να τοποθετήσουν εικονίδια του καιρού και στοιχεία κειμένου καιρού απευθείας στα widget τους.

Αν θέλετε να σχεδιάσετε ένα widget της αρχικής οθόνης για να βελτιώσετε την λειτουργικότητα, τότε τα Flex Widgets σας καλύπτουν. Καθώς μπορείτε να τοποθετήσετε αντικείμενα που σχετίζονται με την ημερομηνία, όπως η σημερινή ημερομηνία, αντίστροφη μέτρηση, ημερολόγια, εβδομαδιαίες επισκοπήσεις και άλλα. Ο χρόνος μπορεί επίσης να προστεθεί σε widget με τη μορφή ψηφιακών και αναλογικών ρολογιών.

Ο επεξεργαστής widget επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν το μέγεθος, να τακτοποιούν, να επεξεργάζονται, να μετακινούν και να περιστρέφουν αντικείμενα που τοποθετούν μέσα στα προσαρμοσμένα widget τους. Μπορείτε ακόμη και να τοποθετήσετε αντικείμενα το ένα πάνω στο άλλο για να δημιουργήσετε ωραία οπτικά εφέ.

Επιτρέπεται επίσης στους χρήστες να αλλάζουν τη γραμματοσειρά του κειμένου, να προσθέτουν περιγράμματα στα widget τους και να προσθέτουν χρώματα φόντου της επιλογής τους, τα οποία μπορούν πραγματικά να μετατρέψουν την εμφάνιση ενός widget. Μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα widget και να εφαρμόσετε συγκεκριμένα θέματα σε όλα τα widget σας, έτσι ώστε όλα τα widget σας να έχουν την ίδια γραμματοσειρά, χρώμα φόντου, περίγραμμα περιγράμματος κ.λπ. για ομοιόμορφη εμφάνιση.

Το Flex Widgets διαθέτει μια γκαλερί widget που διαθέτει widget που δημιουργήθηκαν από την κοινότητα. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα δικά σας widget με φίλους μέσα από την εφαρμογή.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Flex Widgets από το App Store, όπου είναι διαθέσιμο για 1,99 $.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !