Το αυτοκίνητο της Apple δεν έρχεται νωρίτερα απο το 2025-2027

0


Μια έκθεση του Reuters από την περασμένη εβδομάδα ανέφερε
ότι το Apple Car θα τεθεί σε παραγωγή το 2024 και ότι θα διαθέτει τεχνολογία μπαταρίας «επόμενου επιπέδου». Ωστόσο, ο αξιόπιστος αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo ισχυρίζεται στην τελευταία του σημείωση ότι η κυκλοφορία του Apple Car είναι απίθανο να συμβεί έως το 2025-2027. Και αυτό είναι το καλύτερο σενάριο σύμφωνα με τον αναλυτή. 

Ο αναλυτής είχε προβλέψει πριν από μερικά χρόνια ότι το Apple Car θα κυκλοφορήσει το 2023-2025. Ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία του έρευνα, το τρέχον πρόγραμμα ανάπτυξης του Apple Car δεν είναι ακόμα σαφές και ακόμη και αν η ανάπτυξή του ξεκινά φέτος και πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο, θα ξεκινήσει μόνο το 2025-2027 το νωρίτερο. Ωστόσο, ο ίδιος ο Kuo λέει ότι λόγω της ταχύτατα μεταβαλλόμενης αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων και των υψηλών προδιαγραφών της Apple, είναι απολύτως πιθανό η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Apple Car έως το 2028 ή ακόμα και αργότερα.

Ο Kuo σημειώνει επίσης στη σημείωση ότι η Apple έχει «ποικιλία ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων» για αυτόν τον τομέα, αλλά έχει αγωνιστεί να εισέλθει σε νέες αγορές πολλές φορές στο παρελθόν (π.χ. έξυπνα ηχεία).

Το έργο Apple Car αναφερόταν εσωτερικά ως Project Titan στην Apple. Η εταιρεία φαινόταν φαινομενικά να εργάζεται πλήρως στο έργο πριν το εγκαταλείψει λόγω χαμένων χρονοδιαγραμμάτων και άλλων ζητημάτων. Το 2016, ο ίδιος ο Kuo είχε πει ότι η Apple έχει μετατοπίσει το ενδιαφέρον από το μυστικό της αυτοκίνητο στο έργο του  AR .


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !