Οι καλύτερες εφαρμογές Widget Maker για iphone και ipad για το 2021

0


Μετά το iOS 14, έχουμε δει την κυκλοφορία πολλών εφαρμογών με iOS Widget maker που επιτρέπουν στους χρήστες iPhone να δημιουργούν τα δικά τους widget.
Με αυτές τις εφαρμογές δημιουργίας widget, οι χρήστες στο iOS μπορούν να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν τα προσαρμοσμένα widget της αρχικής οθόνης τους, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να τοποθετήσουν οπουδήποτε στην οθόνη του iPhone. 

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές εφαρμογές δημιουργίας widget για το iPhone, έχουμε επιλέξει τις καλύτερες εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσετε στη συσκευή σας.

Καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας widget για iPhone...

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας widget για χρήστες iPhone και iPad που πρέπει να κατεβάσετε το 2021. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να δημιουργήσετε τα δικά σας widget αρχικής οθόνης στο iOS 14.

Μπορείτε να βρείτε 7 υπέροχες εφαρμογές widget για τις συσκευές σας iOS 14 ή iPadOS 14.

Widgy

Πρώτο στη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας widget για το iPhone είναι το Widgy. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ισχυρά και όμορφα γραφικά στοιχεία στα οποία μπορείτε να βάλετε διαφορετικά είδη πληροφοριών για εύκολη πρόσβαση.

Η εφαρμογή Widgy σάς επιτρέπει να δημιουργείτε widget και να τοποθετείτε πληροφορίες από το μηδέν. Με τον ισχυρό επεξεργαστή widget μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε πτυχή του widget σας και να τοποθετήσετε διαφορετικά είδη στοιχείων, να αλλάξετε τη θέση τους και πολλά άλλα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια δυνατότητα συλλογής όπου μπορείτε να βρείτε εντυπωσιακά widget αρχικής οθόνης που δημιουργήθηκαν από την κοινότητα.

Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Widgy για iPhone και iPad δωρεάν.

Widgetsmith

Έχουμε ήδη αναφερθει στην εφαρμογή widget Widgetsmith iPhone και σε αυτόν τον ιστότοπο, στην πραγματικότητα, έχουμε γράψει ένα σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας widget χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή. Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να σχεδιάσετε widget με υψηλό επίπεδο προσαρμογής.

Η εφαρμογή Widgetsmith επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν widget για την ημερομηνία, τον καιρό, αστρονομία και πολλά άλλα. Μπορείτε να εξατομικεύσετε διάφορες πτυχές των widget, όπως γραμματοσειρά, χρώμα απόχρωσης, χρώμα φόντου και άλλα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περίγραμμα γύρω από τα widget και να επιλέξετε το χρώμα περιγράμματος της επιλογής σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή Widgetsmith εδώ.

Clear Spaces

Ενώ όλες οι άλλες εφαρμογές σας επιτρέπουν να βάλετε πληροφορίες σχετικά με τα widget, το Clear Spaces κάνει ακριβώς το αντίθετο. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή widget για iPhone μπορείτε να δημιουργήσετε διαφανή γραφικά που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μινιμαλιστική εμφάνιση στην αρχική οθόνη.

Επειδή το iOS δεν σας επιτρέπει να έχετε κενά μεταξύ εικονιδίων και γραφικών στοιχείων και σας κάνει να ακολουθείτε μια αυστηρή διάταξη, χρησιμοποιώντας το Clear Spaces μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο πίσω και να προσθέσετε κενά κενά στην αρχική οθόνη με διαφανή widget.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να βάλετε μινιμαλιστικά στοιχεία, όπως ρολόι και ημερομηνία πάνω από τα διαφανή widget, γεγονός που προσθέτει την ομορφιά της αρχικής οθόνης σας, ενώ εξυπηρετεί επίσης έναν χρήσιμο σκοπό.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Clear Spaces για 0,99 $.

Flex Widgets

Η εφαρμογή Flex Widgets , επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργήσουν τα widget της αρχικής τους οθόνης με έναν ενσωματωμένο επεξεργαστή. Μπορείτε να δημιουργήσετε χρήσιμο και όμορφο widget με αυτήν την εφαρμογή widget για iPhone και να τοποθετήσετε στοιχεία όπως κείμενο, εικονίδια, emoji, σχέδια, δεδομένα υγείας, καιρός, ημερομηνία, ρολόι και πολλά άλλα στα widget σας.

Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του widget που κάνετε ακριβώς μέσα στην εφαρμογή και να κάνετε προσαρμογές πριν το βάλετε στην αρχική οθόνη. Το Flex Widgets διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη συλλογή όπου μπορείτε να κατεβάσετε widget που δημιουργήθηκαν από άλλους χρήστες.

Είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας widget για το iPhone. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Flex Widgets για 1,99 $.

Widget φωτογραφίας

Η εφαρμογή Photo Widget για iPhone είναι μια διασκεδαστική μικρή εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσωπικά widget αρχικής οθόνης. Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας φωτογραφίες και να τις βάλετε στην αρχική οθόνη.

Έτσι, ανεξάρτητα από το αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις οικογενειακές σας φωτογραφίες, φωτογραφίες ενός πρόσφατου ταξιδιού ή φωτογραφίες του αγαπημένου σας συμβάντος, αυτή η εφαρμογή σας έχει καλύψει.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Photo Widget για 0,99 $.

Color Widgets

Το Color Widgets είναι μια εφαρμογή δημιουργίας widget για iPhone που σας προσφέρει εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής για τα widget του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε widget με εκπληκτική σχεδίαση και να τοποθετήσετε χρήσιμα αντικείμενα όπως Ώρα, Ημερομηνία, Μπαταρία, Αντίστροφη μέτρηση, Υπενθυμίσεις, Βήμα, αποσπάσματα και πολλά άλλα σε αυτά.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη με προσαρμοσμένα πακέτα εικονιδίων που μπορείτε να εφαρμόσετε από αυτήν την εφαρμογή.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Color Widgets για iPhone δωρεάν.

Widget – Add to Home Screen

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό στη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας widget για το iPhone είναι το Widget - Προσθήκη στην εφαρμογή Αρχική οθόνη. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πανέμορφα widget αρχικής οθόνης και να αλλάζετε διάφορες πτυχές όπως χρώμα, γραμματοσειρά και άλλα.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !