Το AirPods Max συνδυάζει προσαρμοσμένο ακουστικό σχεδιασμό, με τσιπ H1 και προηγμένο λογισμικό για τη βελτίωση της ακρόασης. Βρίσκουμε προσαρμοστική εξίσωση, ενεργό μείωση θορύβου, λειτουργία διαφάνειας, δυναμικό σχεδιασμό από την Apple και ήχο με δυναμική παρακολούθηση των κινήσεων της κεφαλής. Το ακουστικό διατίθεται σε πέντε χρώματα που ειναι το διαστημικό γκρι, το ασημί, το γαλάζιο, το πράσινο και το ροζ.

«Τα AirPods είναι τα πιο δημοφιλή ακουστικά στον κόσμο, τα οποία λατρεύουν για την αβίαστη ρύθμιση, την απίστευτη ποιότητα ήχου και τον εμβληματικό σχεδιασμό τους. Με τα AirPods Max, φέρνουμε αυτήν τη μαγική εμπειρία των AirPods σε έναν εκπληκτικό σχεδιασμό αυτιών με ήχο υψηλής πιστότητας », δήλωσε ο Greg Joswiak, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Apple. "Η προσαρμοσμένη ακουστική σχεδίαση, σε συνδυασμό με το ισχυρό chip H1 και το προηγμένο λογισμικό επιτρέπει στα AirPods Max να χρησιμοποιούν ήχο για να παρέχουν ασύρματη απόλυτη προσωπική εμπειρία ακρόασης" .

Αισθητήρες και πολλά μικρόφωνα για τα AirPods Max

Το ακουστικό διαθέτει οπτικό αισθητήρα, αισθητήρα θέσης, ανιχνευτή θήκης, επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο. Όλα αυτά υπάρχουν σε κάθε ακουστικό εκτός από το γυροσκόπιο που βρίσκεται μόνο στο αριστερό ακουστικό.

Η Apple λέει ότι το AirPods Max έχει συνολικά εννέα μικρόφωνα. Η ενεργή μείωση θορύβου χρησιμοποιεί οκτώ μικρόφωνα. Επιπλέον, τρία μικρόφωνα χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση της φωνής (δύο από τα οποία είναι κοινόχρηστα με την Ενεργή μείωση θορύβου).

Όπως το Apple Watch, το AirPods Max υιοθετεί ένα Digital Crown (ψηφιακό στέμμα). Απλώς γυρίστε το για να ρυθμίσετε την ένταση. Ένα μόνο πάτημα ξεκινά την αναπαραγωγή, παύει ή απαντά σε μια κλήση. Ένα διπλό πάτημα σάς επιτρέπει να μεταβείτε στο επόμενο κομμάτι. Ένα τριπλό πιεστήριο επιστρέφει. Και ένα μακρύς πάτημα ενεργοποιεί το Siri.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή για τα AirPods Max

Η Apple ανακοινώνει αυτονομία έως και 20 ωρών. Η φόρτιση πέντε λεπτών είναι αρκετή για διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 1,5 ώρας. Η Apple προσθέτει προσφορές Smart Case. Διατηρεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χάρη στη λειτουργία της εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης.

Το AirPod Max μπορεί να προπαραγγελθεί σήμερα από το Apple Online Store έναντι 659 € . Οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν στις 15 Δεκεμβρίου.