Η ενημέρωση 14.2.1 "βελτιώνει τη συνολική απόδοση και σταθερότητα" για τα HomePods και HomePod mini σύμφωνα με την Apple. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη καινοτομία με αυτήν την έκδοση.

Για να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημέρωσης, ανοίξτε την εφαρμογή Home σε ένα  iPhone, iPad ή Mac. Πατήστε το εικονίδιο του σπιτιού και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις οικίας> Ενημέρωση λογισμικού. Η έκδοση 14.2.1 για το HomePod και το HomePod mini είναι μόνο 33,8MB. Εάν δεν κάνετε τίποτα, το ηχείο θα κατεβάσει αυτόματα τη νέα έκδοση μέσα στις επόμενες ημέρες και θα την εγκαταστήσει αυτόματα.

Μαζί με το υλικολογισμικό 14.2.1 και για τα δύο HomePods, η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα το iOS 14.2.1 . Αλλά είναι διαθέσιμο μόνο για iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max. Τα άλλα iPhone παραμένουν στο iOS 14.2. Όλοι σύντομα θα έχουν το δικαίωμα στο iOS 14.3. Αυτή η έκδοση είναι προς το παρόν σε έκδοση beta για προγραμματιστές και δημόσιους υπεύθυνους δοκιμών .

Και τα δύο HomePods θα έχουν επίσης δικαίωμα υλικολογισμικού στο 14.3 μέσα στις επόμενες ημέρες. Η Apple δεν δίνει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι θα είναι καινούργιο σε αυτό.