Η Google
ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα της Apple Music σε ηχεία και οθόνες που ενσωματώνουν τον της Βοηθό Google. Προσφέρεται σήμερα στη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Ιαπωνία. 

Τα Nest Audio, Nest Hub Max και Nest Mini είναι μεταξύ των προϊόντων με τον Βοηθό Google που υποστηρίζουν την Apple Music. Η Google αναφέρει ότι η υπηρεσία ροής μουσικής της Apple έχει συνολικά περισσότερα από 70 εκατομμύρια τραγούδια. Η τιμή της είναι στα 9,99 € / μήνα για ένα άτομο. Υπάρχει επίσης μια οικογενειακή προσφορά (6 άτομα) στα 14,99 € / μήνα και μια φοιτητική προσφορά στα 4,99 € / μήνα.

Για να απολαύσετε την εμπειρία, πρέπει να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Apple Music στην εφαρμογή του Google Home. Είναι επίσης δυνατό να οριστεί η Apple Music ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής. Στη συνέχεια, απλώς χρησιμοποιήστε τη φωνή σας επικαλούμενος τον Βοηθό Google. "OK Google, παίξτε [όνομα μουσικής]" ή "OK Google, παίξτε [όνομα playlist]".

Η Google καθορίζει ότι ο Βοηθός Google μπορεί να αναπαράγει οποιονδήποτε καλλιτέχνη, μουσική, άλμπουμ ή λίστα αναπαραγωγής. Μπορείτε επίσης να παίξετε ένα τραγούδι σύμφωνα με ένα είδος, διάθεση ή δραστηριότητα. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να παίξετε την αγαπημένη σας μουσική. Επίσης, είναι δυνατή η ταυτόχρονη αναπαραγωγή ενός τραγουδιού σε πολλές συσκευές του Βοηθού Google. Η φωνητική εντολή "OK Google, αναπαραγωγή μουσικής σε όλα τα ηχεία μου" είναι αρκετή για να το κάνετε.