Τα αποτελέσματα της Foxconn επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο των πωλήσεων του iPhone 12

0


Ο κατασκευαστικός γίγαντας της Ταϊβάν μόλις δημοσίευσε τα αποτελέσματα ρεκόρ για τον μήνα Νοέμβριο. Ο κύκλος των εργασιών είναι ζαλισμένος και κορυφώνεται στα 24 δισεκατομμύρια δολάρια, το οποίο είναι υψηλό όλων των εποχών για αυτή την περίοδο.   Καθώς ήταν ο μοναδικός συναρμολογητής των iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max κατά την κυκλοφορία τους αυτό το σκορ σημαίνει ότι οι πωλήσεις των iPhone έχουν αναμφισβήτητα φτάσει στις κορυφές και επομένως μπορούν να αναμένονται σταθερά αποτελέσματα για το Το Q4 της Apple.

Αυτά τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν τις φήμες ενός εμπιστευτικού (κοντά στην παραγωγή) που δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ότι τα αποτελέσματα της Foxconn θα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις πωλήσεις των τελευταίων iPhone 5Gs. Μετά από αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα, η τιμή της μετοχής της Foxconn αυξήθηκε 4,8% σε λίγες ώρες. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι ο κύκλος εργασιών της Foxconn έφτασε τα 68 δισεκατομμύρια δολάρια για ολόκληρο το τρίμηνο. 




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !